Εκδρομή του Απόλλωνα στην Μεσσήνη

Δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής

Share

Ο Απόλλων Δυτ. Αττικής πραγματοποιεί διήμερη εκδρομή για συμμετοχή στον Μαραθώνιο της Μεσσήνης. Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδρομής.

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Αναχώρηση στις 8 η ώρα το πρωί από την πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω. Με ενδιάμεση στάση, άφιξη στη Μεσσήνη για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τεχνικό μπλουζάκι κλπ).

Στη συνέχεια πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας Haikos στην Καλαμάτα.

Ξεκούραση, βολτα στην πόλη. Νωρίς το απόγευμα για όσους επιθυμούν αναχώρηση για το pasta party με το πούλμαν μας. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας.

Κυριακή 3 Απριλίου

Νωρίς το πρωί αναχώρηση για τη Μεσσήνη για την εκκίνηση των αγώνων. Καλή επιτυχία μια σε όποιον αγώνα κ αν τρέξετε. Μετα το τέλος των αγώνων, στις 2.30 το μεσημέρι, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας για ένα douche.
Στις 4 το απόγευμα αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Αθήνα, μπροστά από το hotel Haikos
Τιμή κατ άτομο 32€Επιβάρυνση μονόκλινου +15€Περιλαμβάνεται μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Haikos

Η μεταφορά είναι δωρεάν .
http://www.haikos.gr/gr/where.htm στην παραλία της Καλαμάτας με πλούσιο πώρινο μπουφέ, καθώς K οι μετακινήσεις μας όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα.

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο, πρέπει να παραδοθούν έως τις 12 το μεσημέρι. Υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τους αγωνιζόμενους για δυνατότητα μπάνιου μετά τους αγώνες.

Θα πρέπει να προσθέσετε το κόστος των αγώνων(2Ο€ για τον Μαραθώνιο, 2χ1Ο€ για τη σκυταλοδρομία,1Ο€ για τα 10χλμ κ 3€ για τα 3χλμ). Αναλυτικά οδηγίες και πληροφορίες για τους αγώνες καθώς κ το ιατρικό πρωτόκολλο μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του μαραθωνίου http://marathon.messini.gr/prokiriksi-marathonios…/ 

Ευχαριστούμε τη διοργάνωση για την παραχώρηση του πούλμαν. Δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμή έως την Παρασκευή 25 Μαρτίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κ οι συμμετοχές μπορεί να κλείσουν νωρίτερα.

Πληροφορίες -εγγραφές Γαστεράτος Στέλιος (τηλ 6997086507 Μαρούτσης Πάνος (τηλ 6944502206,mail [email protected]).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο 30/3 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Τα φαβορί, η διαδρομή και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο