10ο Kallithea Run – Συνεχίζονται οι εγγραφές

Ο επετειακός αγώνας της Καλλιθέας επιστρέφει δυναμικά στις 10 Απριλίου

Share
10ο Kallithea Run

10 χρόνια παρουσίας στο δρομικό μας καλεντάρι συμπληρώνει το Kallithea Run, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου. Δεκάδες δρομείς αναμένονται και φέτος να ξεχυθούν στους δρόμους της Καλλιθέας μεταφέροντας το μήνυμα της διοργάνωσης «Δέκα Χρόνια Τρέχουμε ΜΑΖΙ!» και διασκεδάζοντας κάνοντας αυτό που αγαπούν περισσότερο: Να τρέχουν!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ. & 5χλμ., με τους δρομείς να λαμβάνουν εκκίνηση από την πλατεία Δαβάκη, όπου εκτός από ορμητήριό τους θα αποτελέσει και βάση των εορτασμών για τη συμπλήρωση των 10 χρόνων.

Οι εγγραφές για τους αγώνες των 10χλμ. & 5χλμ. συνεχίζονται μέσα από το επίσημο site της διοργάνωσης www.kallithearun.gr

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου- Ταύρου σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας καιυπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ ενώ εντάσσεται στις δράσεις του BeActiveHellas.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που αφορά διοργανώσεις εκτός σταδίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο