Παράταση εγγραφών για τον νυχτερινό της Θεσσαλονίκης

Ως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα γίνονται οι εγγραφές για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Share

Με δυναμικό ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Ο μεγάλος όγκος των εγγραφών της τελευταίας στιγμής υποχρέωσε τους διοργανωτές να παρατείνουν την διάρκεια των εγγραφών. Συγκεκριμένα, η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής επρόκειτο να λήξει απόψε Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου και δε θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Η Οργανωτική Επιτροπή είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των δρομέων και ειδικά για την τεράστια συμμετοχή των ομάδων, τόσο των ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς όσο και των θεσμικών φορέων – υποστηρικτών, οι οποίοι συμμετέχουν παράλληλα και στο σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης.

Θέλοντας να υποστηρίξει αυτήν την προσπάθεια και παρότι η διήμερη παράταση δημιουργεί μεγάλες δυσκολίες στο έργο αλλά και στο έργο της Τεχνικής Επιτροπής του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, προτρέπει τους δρομείς να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (18/09). Επίσης, να ενταχθούν σε κάποια από τις ομάδες ιδρυμάτων κοινωνικής προσφοράς, για τη δράση των οποίων μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτομερώς στο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης:

Οι εγγραφές διακρίνονται σε ατομικές και ομαδικές, με τη δεύτερη κατηγορία να αφορά σε 10 άτομα και άνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή αγώνα δρόμου.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις ς 18.45 στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21.15 μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, θα παραμείνει ανοιχτό και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει νωρίτερα τον εξοπλισμό τους.

Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και είναι ενταγμένος στο Ελληνικό και διεθνές καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, της AIMS και της ΕΑΑ. Παράλληλα υποστηρίζεται από πλήθος θεσμικών φορέων, φορέων υποστήριξης και εθελοντικών φορέων.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:529:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο