Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Λίγες θέσεις διαθέσιμες

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες από τη διοργάνωση

Share
athens half marathon εκκίνηση
Από την εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας 2021

Λίγες θέσεις είναι διαθέσιμες για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Αν θέλετε να κάνετε την εγγραφή σας θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να βρεθείτε και εσείς στο μεγάλο δρομικό γεγονός στο κέντρο της Αθήνας.

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες

Ο ΣΕΓΑΣ αι ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ συνεχίζουν την προετοιμασία για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2022 που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική!

Δύο αποστάσεις

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο με ώρα εκκίνησης στις 8:30, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθώνιο.
Στις 11:45 θα ξεκινήσει ο πρώτος Αγώνας Δρόμου 5χλμ. ΟΠΑΠ, ενώ στις 12:45 θα ακολουθήσει ο δεύτερος αγώνας της ίδιας απόστασης.

Σας θυμίζουμε πως δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στους αγώνες της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Oι δρομείς παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής τους από την Athens Half Marathon Expo 2022 που θα διεξαχθεί από τις 17 ως τις 19 Μαρτίου στην Τεχνόπολη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://athinahalfmarathon.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
46ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.
Νέος χώρος, νέα διαδρομή, νέα απόσταση – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!
Όλα τα λεφτά ο TCS London Marathon και στις γυναίκες
Οι καλύτερες συμμετοχές που έχουμε δει ποτέ!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο