Ζήσε ξανά τις μαγικές στιγμές του «Μαραθωνίου της Ιστορίας» και του «Νυχτερινού»!

Τα βίντεο του Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος» και του Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου Θεσσαλονίκης

Share
Από παλαιότερο αγώνα στην Θεσσαλονίκη

Η διπλή γιορτή που έζησαν χιλιάδες δρομείς τον περασμένο Νοέμβριο συμμετέχοντας στον «Μαραθώνιο της Ιστορίας» και τον «Νυχτερινό», ζωντανεύει μέσα από τα επίσημα βίντεο των διοργανώσεων, οι οποίες αποτέλεσαν ένα ανεπανάληπτο γεγονός και ένα οργανωτικό θαύμα για τη Θεσσαλονίκη.

Όσα συνέβησαν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου στην «καρδιά» της πόλης, οι εικόνες απερίγραπτης ομορφιάς και τα συναισθήματα που βίωσαν οι 10.000 δρομείς μέσα από την προσπάθειά τους για την προσωπική υπέρβαση, η χαρά του τερματισμού, τα χαμόγελά τους, αποτυπώνονται στα εντυπωσιακά βίντεο της διοργάνωσης!

Επίσημο βίντεο 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin

Επίσημο βίντεο 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

Το βλέμμα όλων στρέφεται πλέον στις πολυαναμενόμενες διοργανώσεις του 2022, αρχής γενομένης από τον 16ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 10 Απριλίου, ο οποίος αναμένεται πιο λαμπρός από κάθε άλλη φορά και έρχεται για να προσφέρει σε όλους χαρά, χρώμα και μηνύματα ζωής και κοινωνικής προσφοράς! Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!
Πληροφορίες – εγγραφές: http://alexanderthegreatmarathon.org/

Θα ακολουθήσει το φθινόπωρο ο επετειακός 10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ZeniΘ το μεγάλο νυχτερινό πάρτυ της χώρας, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου!
Πληροφορίες – εγγραφές: https://thesshalfmarathon.org/

Οι δύο διοργανώσεις αναμένεται να χαρίσουν ξανά μοναδικές συγκινήσεις σε πλήθος δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Λίγα λόγια για τους αγώνες

Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελούν τακτικά μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων AIMS. Διοργανώνονται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την αιγίδα της οποίας φέρουν. Τελούν επίσης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο Διεθνής Μαραθώνιος.

Παράλληλα τελούνται με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και υποστηρίζονται επίσης από τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων, όπως φαίνονται στις επίσημες ιστοσελίδες τους www.thesshalfmarathon.orgwww.atgm.grwww.alexanderthegreatmarathon.org

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο