Runners of the year by Tihio Race

Πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η εκδήλωση βραβεύσεων ειδικά για δρομείς

Share
Runners of the year βραβεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Runners of the year by Tihio Race»
το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, όπου η γνωστή διοργάνωση αγώνων προσέφερε βραβεία ειδικά σε δρομείς. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Runners of the year by Tihio Race

Το 1ο RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace είναι πλέον γεγονός! Η πρώτη διοργάνωση βραβείων μόνο για τους Δρομείς στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Δεν ήταν όμως μόνο μια απλή εκδήλωση βράβευσης των Πρωταθλητών μας για τις επιτυχίες τους το 2021,… θέλαμε να είναι κάτι σημαντικότερο, κάτι που να μας αγγίζει και να το νοιώθουμε όλοι «δικό μας».

Η εκδήλωση RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 12/2/2022 το απόγευμα, ήταν η ευκαιρία να «βρεθούμε» και να ανταλλάξουμε απόψεις όλοι εμείς που αγαπάμε το τρέξιμο στο βουνό, στην άσφαλτο, στα  στάδια.

Ήταν η δημιουργία μίας «ζεστής» συνάντησης με πολύ αθλητικό συναίσθημα βγαλμένο μέσα από τις δυνατές Αθλητικές στιγμές του 2021. Καταφέραμε τελικά να συναντηθούμε εκτός αγώνων,  για να επιβραβεύσουμε και να χειροκροτήσουμε με αληθινό ενδιαφέρον Συναθλητές μας και Προπονητές μας, για τα αμέτρητα χρόνια προσπαθειών, για τις επίπονες και δύσκολες στιγμές της προετοιμασίας τους.

Ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους

Η Κατερίνα Ασημακοπούλου έλαβε το βραβείο «Γυναίκα Δρομέας Μικρών & Μεσαίων Αποστάσεων»
Η Κατερίνα Ασημακοπούλου έλαβε το βραβείο «Γυναίκα Δρομέας Μικρών & Μεσαίων Αποστάσεων»

Οι  «Ξεχωριστοί» για τις επιδόσεις τους εφέτος ήταν οι: Μάριος Αναγνώστου, Ασημακοπούλου Αικατερίνη, Γκελαούζος Κωνσταντίνος, Πριβιλέτζιο Γκλόρια, Ζησιμόπουλος Φώτης, Μπάκα Σταυρούλα, Παραδεισόπουλος Κωνσταντίνος, Μάλαι Μαρία, Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Γιαζιτζίδου Χριστίνα, Τζουμάκας Απόστολος, Τζαβάρα Νικολέτα.

«Βραβείο Ήθους» ston Χρήστο Παπαδογιώργο
«Βραβείο Ήθους» ston Χρήστο Παπαδογιώργο

Θα μπορούσαμε όμως να πούμε ότι την παράσταση έκλεψαν οι ειδικές βραβεύσεις όπου φόρτισαν την αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ με θετική ενέργεια βγαλμένη μέσα από μοναδικές αθλητικές στιγμές. Ξεκινήσαμε με το «Βραβείο Ήθους» του Χρήστου Παπαδογιώργου, για την υποστηρικτική στάση εμψύχωσης στην συναθλήτριά του Γκλόρια Πριβιλέτζιο στα τελευταία μέτρα του Μαραθωνίου της Αθήνας, όπου την βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.   

Βραβείο του «Γηραιότερου ενεργού Δρομέα Μαραθωνίου» στον Στέλιο Πρασσά
Βραβείο του «Γηραιότερου ενεργού Δρομέα Μαραθωνίου» στον Στέλιο Πρασσά

Η συγκίνηση κλιμακώθηκε με την  Βράβευση του «Γηραιότερου ενεργού Δρομέα Μαραθωνίου», κ. Στέλιου Πρασσά στα 91 του χρόνια, όπου ο Αθλητικός Σεβασμός πλημύρισε την  κατάμεστη αίθουσα! Την βράβευση έκανε ο 10χρόνος εγγονός του, Γιωργάκης  Πρασσάς, όπου κάθε χρόνο τον περιμένει στο πλακόστρωτο του Καλλιμάρμαρου για να τερματίσουν μαζί τα τελευταία 100 μέτρα της προσπάθειας!        

Bράβευση της Μαριλένας Γερογιάννη ως «Πολύ συμμετέχουσα αθλήτρια ΑμΕΑ με αμαξίδιο σε αγώνες δρόμου το 2021»
Bράβευση της Μαριλένας Γερογιάννη ως «Πολύ συμμετέχουσα αθλήτρια ΑμΕΑ με αμαξίδιο σε αγώνες δρόμου το 2021»

Το μεγαλύτερο όμως χειροκρότημα απέσπασε η βράβευση της  Μαριλένας Γερογιάννη (με τον Πατέρα της Βασίλη) ως «Πολύ συμμετέχουσα αθλήτρια ΑμΕΑ με αμαξίδιο σε αγώνες δρόμου το 2021» η βράβευση έγινε από την Κέλλυ Λουφάκη (Παραολυμπιονίκη, Παγκόσμια πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβυρα του Be active Greece).

Καλεσμένοι από όλον το χώρο του αθλητισμού

Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία του Ολυμπιονίκες, έγκριτοι Αθλητικοί δημοσιογράφοι, Αθλητές και Προπονητές  με τις Οικογένειες τους και τους φίλους τους, χορηγοί, θεσμικοί λειτουργοί του Αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης.  

Βραβείο στον Νίκο Πολιά για την πολυετή προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό
Βραβείο στον Νίκο Πολιά για την πολυετή προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό

Όλοι εξέφρασαν την επιθυμία τους αυτή η γιορτή να γίνει θεσμός και να είναι ένα «ετήσιο ραντεβού των Δρομέων»! Έτσι λοιπόν δίνουμε ραντεβού για τις αρχές του 2023 με την δέσμευση αυτή η «φωτιά που άναψε» να γίνει πολύ μεγαλύτερη και να δίνει στους Αθλητές και στους Προπονητές μας, την απαραίτητη συναισθηματική και ηθική αναγνώριση για τη δύναμη συνέχειας !

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας https://runnersoftheyear.com/ και στην σελίδα μας στο FB όπου υπάρχει βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο