Βιβλίο: Η Ιστορία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – ΟΜΓ

«Μία ιδέα… Μία ομάδα» μέσα από τη γραφή του Δημητρίου Χρισταντώνη

Share
Βιβλίο: Η Ιστορία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – ΟΜΓ του Δημητρίου Χρισταντώνη

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός έγινε πριν λίγες μέρες καθώς έφτασε στα γραφεία του Runner Magazine το βιβλίο ενός από τους πιο δραστήριους δρομικούς συλλόγους της χώρας μας.

Πρόκειται για το «Ιστορία Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – ΟΜΓ» του Μαραθωνοδρόμου, Δημητρίου Χρισταντώνη, το οποίο, όπως αναφέρεται και στον τίτλο του, ασχολείται με την πορεία του ΟΜΓ από την εμφάνισή του και τη εξέλιξή του στη διάρκεια των χρόνων.

Ξεκινώντας το ξεφύλλισμα του βιβλίου θέλουμε να σταθούμε στο ιδιαίτερο «καλωσόρισμα» που νιώθουν όλοι οι δρομείς. Στην ειδική αφιέρωση ο Δημήτριος Χρισταντώνης αφιερώνει το βιβλίο πρώτα από όλα στην οικογένειά του και μετά σε όλους τους δρομείς και Μαραθωνοδρόμου που υπηρετούν και διαδίδουν τον Αθλητισμό και το βαθύτερο νόημα του Αυθεντικού Μαραθωνίου σε όλον τον κόσμο.

Στο πρώτο μέρος περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, τις δράσεις και δραστηριότητές τους, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις διαδρομές που κινούνται, ξεχωριστές προπονήσεις και προπονητές που έχουν αφήσει το στίγμα τους, θέματα που έχουν να κάνουν με τις επιλογές του συλλόγου σε ρούχα και αθλητικό εξοπλισμό, τις σχέσεις τους με άλλους συλλόγους κ.ά.

Θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα στο κεφάλαιο με τα όνειρα-αγώνες της ΟΜΓ σε διαδρομές που έχουν ιδιαίτερη σχέση με αυτούς, τα οποία ελπίζουμε να πραγματοποιήσουν σύντομα. Εντύπωση κάνουν, επίσης, και οι προσωπικές ιστορίες που καταγράφονται και δίνουν μία διασκεδαστική πινελιά στην έκδοση.

Στο δεύτερο μέρος γνωρίζουμε τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα. Τους πρωταγωνιστές της και τα μέλη της με τις δρομικές τους επιτυχίες, αλλά και τις «μικρές τους ιστορίες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται, και έχουν να κάνουν με τη πορεία τους και την εξέλιξή τους στο δρομικό χώρο.

Για να προμηθευτείτε το βιβλίο «Η Ιστορία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – ΟΜΓ» επινοινωνήστε με τον κ. Χρισταντώνη στο τηλέφωνο: 6934047701.

Ευχαριστούμε τον κ. Χρισταντώνη για τη διάθεση του βιβλίου και την ωραία αφιέρωση για το Runner Magazine.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών στο https://www.facebook.com/groups/363415810365485 και για επικοινωνία στο: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Jeff Aston: Πάντα παρών στον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Τερμάτισε τον 44ο του Μαραθώνιο στα 80 του!
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο