Άνοιγμα εγγραφών από σήμερα για τον 7ο Μαραθώνιο Ναυπλίου!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαραθώνιο στον ομορφότερο προορισμό της χώρας μας στο μαγευτικό Ναύπλιο ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου 2022, με την επίσημη έναρξη των εγγραφών.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου επιστρέφει μετά από δυο χρόνια αναστολής της διοργάνωσης, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποτελεί ένα πολύπλευρο αθλητικό, συμμετοχικό και κοινωνικό γεγονός. Πρόκειται για εκδήλωση μοναδική στο είδος του στην Ελλάδα, που με τις παράλληλες εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, μουσικές και άλλες δράσεις του, προάγει τον αθλητισμό, την παιδεία, την υγεία και τον πολιτισμό.

Η φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που αποτελεί τον σημαντικότερο κρίκο της κοινωνίας μας και ως εκ τούτου όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις έχουν σαν θέμα την οικογένεια, με ΝΕΟ αγώνισμα, το αγώνισμα της οικογένειας,  το Family Run 2,5χλμ.

Ο 7ος Μαραθώνιος Ναυπλίου θα γίνει στις 17 Απριλίου 2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ., στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης https://www.nafpliomarathon.gr/  καθώς και στο Face Book. https://www.facebook.com/NafplioMarathonGR/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορική Μάχη Ντολμά 2024: Κλείσιμο εγγραφών
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο