Tο GU Energy Gel «Επίσημο Ενεργειακό Gel» των «Αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας»

Ενέργεια, ενυδάτωση και καλύτερη απόδοση για κάθε δρομέα

Share
Αγώνες Δρόμου Υγείας - GU Energy

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων Δρόμου Υγείας Αθήνας 2022 ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με την εταιρεία GU Energy Greece που θα είναι ο «Επίσημος Χορηγός Ενέργειας» για τον 45ο και 40ο Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 2022.

Η GU Energy Greece βασικός υποστηρικτής και χορηγός ενέργειας σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα, θα χορηγήσει με ενεργειακά Gels τον 45ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2022, και τον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2022, με εκκίνηση και τερματισμό το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.

Τα ενεργειακά Gel της GU περιέχουν σημαντικές ποσότητες υδατανθράκων που δίνουν άμεσα ενέργεια, αλλά και βιταμίνες, αμινοξέα και ηλεκτρολύτες για την καλύτερη ενυδάτωση και απόδοση του αθλητή. Τα GU είναι από τα πιο αγαπημένα Gel των δρομέων σε όλο τον κόσμο που τα καταναλώνουν σε αγώνες των 10χλμ., Ημιμαραθώνιο, Μαραθώνιο, αλλά και σε αγώνες υπεραποστάσεων, αγώνες τριάθλου ironman κ.ά. Επιπλέον, δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους.

Όλα τα προϊόντα της GU Energy Labs είναι συμβατά με όλους τους παγκόσμιους anti-doping φορείς όπως η WADA, η USADA, η UCI, φέρουν την πιστοποίηση INFORMED CHOICE και έχουν γνωστοποιηθεί στον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU

Η εταιρεία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρεία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gel, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1993. Η σταθερή και συνεχής προσήλωσή της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της με ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά.

Από το 1993 η GU Energy Labs έχει τροφοδοτήσει αμέτρητους αθλητές σε προσωπικά ρεκόρ (PRs) μέσω των καινοτόμων Gels, Chews, Drinks, Capsules, Stroopwafels και Electrolyte Tablets της. Τα προϊόντα GU είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντάς τους ενέργεια επιστημονικά αποδεδειγμένη και δοκιμασμένη από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας www.GUenergy.gr και μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece.
Τηλ. Επικοινωνίας 210-6436378.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο