11ος Αγώνας Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας»

Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο και τα τελικά αποτελέσματα

Share
Λογότυπο αγώνα δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου ο 11ος Αγώνας Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας». Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης και τα τελικά αποτελέσματα.

11ος Αγώνας Δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» – Μεταγωνιστικό δελτίο

Έγινε και ο 11ος αγώνας δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας σε μια δύσκολη περίοδο με αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο και με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Προσπαθήσαμε παρά τις αντίξοες συνθήκες να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα. Πολλοί αγώνες πήραν αναβολή ή ματαιώθηκαν, εμείς προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος και ανταποκρινόμενοι στις αλλαγές τις τελευταίας στιγμής του υγειονομικού πρωτοκόλλου και παίρνοντας το ρίσκο των καιρικών συνθηκών καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και το κρύο όχι τόσο έντονο και η χαρά των 500 αγωνιζομένων που δεν φοβήθηκαν τις καιρικές συνθήκες βοήθησαν στην επιτυχία και αυτού του αγώνα. Όλοι μίλησαν για την άρτια διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης , η γραμματεία λειτούργησε άψογα και οι αθλητές είχαν την δυνατότητα της φύλαξης ρούχων καθώς και αποδυτηρίων.

Δυστυχώς πάνω από 200 αθλητές που είχαν δηλώσει συμμετοχή δεν κατάφεραν να έρθουν αλλά τους περιμένουμε στον 12 αγώνα , τον Γενάρη του 2023.

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους εθελοντές που είχαν εξαιρετική παρουσία , τους χορηγούς του Καποδίστρια, στους ραδιοερασιτέχνες Αίγινας , στο νοσοκομείο Αίγινας και στα μέλη του ΟΑ Κούρος Αίγινας .

Αστυνομία και Λιμενικό βοήθησαν για την ασφάλεια των αθλητών και τους ευχαριστούμε πολύ , Ο Δήμος Αίγινας η ΚΕΔΑ και ο ΔΑΟΑ ήταν κοντά στην διοργάνωση.

Το aegina portal είναι από την αρχή κοντά μας και η βοήθεια του πολύ μεγάλη όπως και το ευχαριστώ από εμας . Η κυρία Βίκη Σπύρου μας βοήθησε με εξαιρετικό τρόπο στην παρουσίαση του αγώνα και πραγματικά είναι μεγάλη τιμή για εμάς η παρουσία της στην Αίγινα.

Η περιφέρεια Αττικής και η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη Βασιλική για μια ακόμα φορά μας στήριξε στην προσπάθεια αυτή και την ευχαριστούμε πραγματικά , είναι σημαντικό για εμάς να την νοιώθουμε δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο