Χορτιάτης Trail Run 2022: Aκύρωση

Τον Μάρτιο του 2023 ο αγώνας

Share

Η διοργάνωση του Χορτιάτης Trail Run 2022 αποφάσισε για την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και τη μεταφορά της ημερομηνίας για τον Μάρτιο του 2023. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Χορτιάτης Trail Run 2022: Aκύρωση

Η διοργάνωση του Χορτιάτης Trail Run ανακοινώνει την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης .

Η διοργάνωση του αγώνα λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για την διεξαγωγή αθλητικών-κοινωνικών γεγονότων, αποφάσισε να ματαιώσει την διεξαγωγή του Χορτιάτης Trail Run για το έτος 2022 και να την μεταφέρει την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023. Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη (εξαντλήσαμε ολα τα χρονικά περιθώρια) ,καθώς θα οδηγήσει σε δεύτερη χρονιά χωρίς την διεξαγωγή του αγώνα .

Οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν θα μπορούσαμε με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί να οργανώσουμε τον αγώνα με τις εκδηλώσεις που έχουμε σχεδιάσει για την διοργάνωση. Ο αγώνας για μας ήταν και θα είναι μια γιορτή του Ορεινού Τρεξίματος που με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να είναι.

Δεν θα θέλαμε να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι χωρίς τις παράλληλες εκδηλώσεις. Δεν θα θέλαμε ο αγώνας να διεξαχθεί χωρίς να μπορούμε να συναντηθούμε και να συζητήσουμε με τους φίλους αθλητές που μας στηρίζουν τόσα χρόνια. Ζητάμε συγνώμη αν βγάζουμε τους αθλητές που θα συμμετείχαν από τον προγραμματισμό τους. Ελπίζουμε η πορεία των πραγμάτων να είναι τέτοια ώστε να έχουμε την ευκαιρία να σας υποδεχτούμε τον Μάρτιο του 2023 όπως εμείς θέλουμε!

Περισσότερα νέα στην σελίδα στο https://www.facebook.com/Xortiatis-Trail-Run-852854535080727

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 25-26 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων σε όλη την Ελλάδα των ημερών Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Μαρτίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο