Μαρινάκου και Λαβασά στα 3.000μ.

Άτυχη η Μαρινάκου, ρεκόρ η Λαβασά

Share

Άτυχη η Μαρινάκου

Η Αναστασία Μαρινάκου το βράδυ της Παρασκευής αγωνίστηκε στα 3.000μ. σε μίτινγκ στην Λυών όπου τερμάτισε σε 9:34.24, μακριά από το προσωπικό της ρεκόρ.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγραψε στον λογαριασμό της στα Social Media, θα μάθαινε ότι είχε νοσήσει με COVID-19.

«Είχα πονοκέφαλο. Όσο περνούσαν οι ώρες ένιωθα και πιο αδύναμη. Μάλιστα, σκεφτόμουν να μην τρέξω. Όμως επειδή είχαμε κάνει το ταξίδι αυτό, είπα να μπω και να το παλέψω. Με πονούσαν τα πόδια μου. Πάλι καλά που τερμάτισα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Με το που επέστρεψα στην Αθήνα, έκανα το τεστ και βγήκε θετικό στον κορονοϊό και στη μετάλλαξη Όμικρον. Ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό. Θα χρειαστεί να μείνω τώρα στο σπίτι για μερικές ημέρες. Θα ξεκουραστώ και ελπίζω να μην με επηρεάσει στη συνέχεια».

Ακόμα ένα ρεκόρ για την Λαβασά

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Δάφνη Λαβασά συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις στον κλειστό στίβο.

Η 21χρονη αθλήτρια του ΑΟ Βουλιαγμένης που ζει, σπουδάζει και προπονείται στην Φλόριντα τα τελευταία δύο χρόνια, έτρεξε σε δύο διαδοχικές μέρες στο μίλι και στα 3.000μ. στους αγώνες Carolina Challenge.

Μάλιστα, το Σάββατο στα 3.000μ. σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 9:33.85 δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ρεκόρ της ήταν 9:41.65 και το είχε σημειώσει πριν μία εβδομάδα περίπου σε άλλον αγώνα στην Αλαμπάμα, ενώ πριν από αυτό ήταν 9:56.

Στον αγώνα του ενός μιλίου που προηγήθηκε την Παρασκευή τερμάτισε στην πρώτη θέση σε 4:55.13 που αποτελεί κι αυτό νέο ατομικό της ρεκόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο