Ενημέρωση: 1ο Κριθαριά Trail 2022

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας

Share
kritharia trail

Η διοργάνωση του 1ου Κριθαριά Trail 2022 ανακοινώνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στις 30 Ιανουαρίου. Δείτε την ανακοίνωση και τη νέα προκήρυξη.

1ο Κριθαριά Trail 2022 – Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Κριθαριά Trail ανακοινώνουν ότι μετά τις αλλαγές που προχώρησε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων δρόμου, τροποποιείται από τον ΣΔΥ Βόλου ανάλογα η προκήρυξη του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά στις 30 Ιανουαρίου 2022, με τον ίδιο αριθμό δρομέων (300) που είχε οριστεί από τη διοργάνωση αρχικά.

Κατόπιν του όρου που θέτει η ΓΓΑ που αναφέρει “Με ποσοστό τουλάχιστον 95% εμβολιασμένους και έως 5% μη εμβολιασμένους συμμετέχοντες”, θα γίνει δεκτή η συμμετοχή 15 δρομέων χωρίς πιστοποιητικό (δηλαδή το 5% από τους 300). Οι 15 αυτοί δρομείς θα είναι οι πρώτοι 15 που θα στείλουν μέιλ στο [email protected] ζητώντας να κρατήσουν θέση χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αυτοί οι 15 δρομείς για να συμμετέχουν στον αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν κατά την παραλαβή του αριθμού τους, αυτό που ορίζει η ΓΓΑ : “Μη εμβολιασμένοι ενήλικοι συμμετέχοντες (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών. – Μη εμβολιασμένοι ανήλικοι συμμετέχοντες (κάτω των 18 ετών) : επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα (συστήνεται την ημέρα του αγώνα) “.

Η διαδικασία αυτή για 15 δρομείς γίνεται από τον ΣΔΥ Βόλου επειδή οι εγγραφές άνοιξαν ένα μήνα πριν με το πρωτόκολλο που ίσχυε τότε, και ενδέχεται να έχουν εγγραφεί μερικοί δρομείς χωρίς πιστοποιητικό.

Μόλις συμπληρωθεί η κράτηση των 15 θέσεων δρομέων που θα στείλουν ανάλογο μέιλ, δεν θα γίνει δεκτή η εγγραφή άλλου δρομέα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Αυτονόητο είναι ότι οι 285 δρομείς που θα μετέχουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού, θα πρέπει να το επιδείξουν μαζί με την ταυτότητα κατά την παραλαβή του αριθμού, και να πρασινίσει στο τσεκάρισμα με την ειδική εφαρμογή.

Την πλήρη προκήρυξη όπως προσαρμόστηκε με τους νέους κανονισμούς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ivan Siuris στον Patras Half Marathon
O Μολδαβός πρωταθλητής έρχεται και φέτος στην Πάτρα
Απίθανα πράγματα στον αγώνα 10.000μ. "The Ten" εντός στίβου στις ΗΠΑ
Grant Fisher και Tsigie Gebresilama σημείωσαν σπουδαίες επιδόσεις
Μεγάλη επίδοση ο Kejelcha στο Laredo - H Klosterhalfen στις γυναίκες
Εντυπωσιακές επιδόσεις στα 10χλμ. στην άσφαλτο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο