Η Brittany Charboneau κέρδισε όλους τους αγώνες στο Walt Disney World Weekend

Μία εκκεντρική δρομέας που τρέχει για να διασκεδάζει

Share
Brittany Charboneau
(Gregg Newton/Walt Disney World via AP)

Το Walt Disney World Weekend είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται στο Walt Disney World Resort στη Φλόριντα των ΗΠΑ και περιλαμβάνει 4 αγώνες σε ισάριθμες ημέρες.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που κρύβει λίγη από τη μαγεία των χαρακτήρων της Disney και πραγματοποιήθηκε και φέτος με αρκετές συμμετοχές.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει απόστασεις από τα 5χλμ. έως και τον Μαραθώνιο, καθώς και Virtual αγώνες.

Μάλιστα υπάρχει και μία ξεχωριστή πρόκληση, το Dopey Challenge, να τρέξουν δηλαδή και στους 4 αγώνες καθώς διεξάγονται σε διαδοχικές ημέρες.

Το απόλυτο η Charboneau

Η Αμερικανίδα μαραθωνοδρόμος Brittany Charboneau φέτος ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια καθώς αποδέχθηκε την πρόκληση και τα κατάφερε και με το… παραπάνω.

Έτρεξε σε όλες τις αποστάσεις, 5χλμ., 10χλμ., Ημιμαραθώνιο και Μαραθώνιο και κατέκτησε σε όλες την πρώτη θέση!

Πιο συγκεκριμένα, κέρδισε στα 5χλμ. με 17:36, στα 10χλμ. με 36:36, στον Ημιμαραθώνιο με 1:19:18, ενώ έτρεξε κι έναν Μαραθώνιο σε 2:45:15 για να κατακτήσει μία ακόμα πρωτιά.

Δεν ήταν η μόνη που το έκανε βέβαια, καθώς χιλιάδες ήταν οι δρομείς που αποδέχθηκαν την πρόκληση κι έτρεξαν σε όλες τις αποστάσεις.

H Charboneau που αυτοαποκαλείται ως η “αστεία” δρομέας είναι μία εκκεντρική προσωπικότητα που μέσα από το τρέξιμο και τις δράσεις της θέλει να εμπνεύσει τον κόσμο να τρέξει και να γυμναστεί.

Το μήνυμα που στέλνει είναι πως το τρέξιμο πρέπει να είναι διασκεδαστικό και οι δρομείς πρέπει να περνούν ωραία.

Αν και ξεκίνησε με την ενόργανη, ασχολείται με το τρέξιμο από τα 13 της χρόνια, τα τελευταία επαγγελματικά, ενώ το ατομικό της ρεκόρ στον Μαραθώνιο είναι 2:33:14.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο