Μάνκο και Κασκανιώτη στον Δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος 2021

Δείτε τι έγινε στον αγώνα των Καλαβρύτων

Share

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο αγώνας «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος» που περιλαμβάνεται στις εκδηλώσεις μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκ τελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

Η διαδρομή του αγώνα είχε απόσταση 9,8χλμ. και συμμετείχαν 223 δρομείς με τους 212 από αυτούς να τερματίζουν κάτω από έντονη βροχή που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στον αγώνα τηρήθηκε το το υγειονομικό πρωτόκολλο πρόληψης του κορονοϊού (covid-19) που είχε εγκριθεί για την υπόψη διοργάνωση από την αρμόδια Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Νικητές αναδείχθηκαν ο Τζουλιάνο Μάνκο, αθλητής του Σταύρου Καρρέ με 31:48 με τους Νικολακέα και Χαριτωνίδη να ακολουθούν.

Πρώτη στις γυναίκες ήταν η Ιφιγένεια Κασκανιώτη που αγωνίστηκε με την Ελληνική Αστυνομία σε 37:12. Ακολούθησε η πρωταθλήτρια των 3.000μ. με φυσικά εμπόδια Ισαβέλλα Κοτσαχείλη σε 38:33 και τρίτη ήταν Ευδοκία Αυγέρη σε 42:06.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2024: 500 δρομείς από 17 χώρες
Ηχηρό μήνυμα σε δύσκολους καιρούς, αλλά και θλίψη για την απώλεια συναθλητή
Την Δευτέρα για 128η φορά ο Boston Marathon
Κορυφαίες συμμετοχές στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο