Παλαμήδειος Άθλος 2021 – Nafplio Castle Run 2021

Επίσημα αποτελέσματα, φωτογραφίες δρομέων και δίπλωμα συμμετοχής

Share
Παλαμηδείος Άθλος - Nafplio Castle Run 2021

Η διοργάνωση του Παλαμήδειου Άθλου 2021 μας ενημερώνει για τη δημοσίευση των επίσημων αποτελεσμάτων και τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών των δρομέων, αλλά και του διπλώματος συμμετοχής.


Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο web site της Διοργάνωσης.

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 21 σε όλα τα αγωνίσματα, έχουν την δυνατότητα στην προσωπική τους καρτέλα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και να κατεβάσουν τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού Αποτελέσματα:

Oι προσωπικές φωτογραφίες των δρομέων είναι μια ακόμη προσφορά της Ο.Ε. των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα του Παλαμηδείου Άθλου 21, μπορούν επίσης να αναζητήσουν τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο link της ENERGY photos, πληκτρολογώντας στην αναζήτηση το προσωπικό τους bib number.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους που έγινε κάτω από ειδικές συνθήκες και με την εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων!

Καλή αντάμωση στον 7ο Παλαμήδειο Άθλο στις 27/11/2022,  μαζί με τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την άλωση του Κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου».

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο