Οι φωτογραφίες από τον 39ο Αγώνα Δρόμου Αθήνας 10χλμ.

Ξαναζήστε στιγμές από τον αγαπημένο αγώνα

Share
Από την εκκίνηση του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Οι φωτογραφίες από τον αγώνα δρόμου του ΣΔΥΑ

Ο 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και εκατοντάδες δρομείς να τρέχουν με ασφάλεια στην όμορφη διαδρομή της παραλιακής.

Τα αποτελέσματα του αγώνα

Αν είστε από αυτούς που συμμετείχαν και έζησαν την εμπειρία του αγώνα τότε έχετε τη δυνατότητα να δείτε φωτογραφίες σας από τον αγώνα μέσω της ειδικής πλατφόρμας της All About Running powered by My Laps, εισάγοντας απλά τον αριθμό συμμετοχής σας (bib number).

Η υπηρεσία αυτή είναι μία προσφορά του runnermagazine.gr

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που δίνει η τεχνητή νοημοσύνη και έτσι μέσω της ειδικής λειτουργίας που διαθέτει, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση των φωτογραφιών σας, εισάγοντας απλά μία δική σας σέλφι!

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλες τις φωτό του αγώνα και να τις κατεβάσετε για να ξαναζήσετε στιγμές από τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

Puzanov και Κυριακοπούλου οι νικητές

Ο Mykhaylo Puzanov ήταν ο μεγάλος νικητής στους άνδρες αφού τερμάτισε σε 34:11, αφήνοντας τον 20χρονο Γιώργο Μαθιόπουλο, πρωταθλητή στις μεσαίες αποστάσεις, στη δεύτερη θέση σε 34:26.

Τρίτος ήταν ο Αντώνης Γαλάνης σε 35:37, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο αγέραστος Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος σε 35:44 στα 52 του χρόνια!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των 1.500μ. Ανθή Κυριακοπούλου που τίμησε με την παρουσία της τον αγώνα.

Η αθλήτρια του ΠΑΟ και του Γιάννη Περήφανου τερμάτισε στην 6η θέση του συνόλου σε 36:16!

Δεύτερη ήταν η Ζωή Ανδρικοπούλου σε 38:16 και τρίτη η Κατερίνα Σάπαρη σε 41:26.

Με απόλυτη οργάνωση

Στον αγώνα συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς, ενώ όλα έγιναν υποδειγματικά με τους δρομείς να παίρνουν εγκαίρως τη θέση τους στην εκκίνηση σε τέσσερα μπλοκ και να τερματίζουν εντός του Σταδίου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.

Όλες οι διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν ομαλά με προσοχή και σεβασμό στους συμμετέχοντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο