Νέο ρεκόρ εγγραφών και σημαντικές συμμετοχές στον Παρνασσό

Τις 450 έχει φτάσει οι εγγραφές για το Μονοπάτι Παρνασσού που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου στην Αμφίκλεια. Κοντά τους θα τρέξουν μεγάλα ονόματα του χώρου.

Share

Τον αριθμό των 450 έχουν φτάσει οι επιβεβαιωμένες εγγραφές για τους τους αγώνες που γίνονται στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Μονοπάτι Παρνασσού» και θα διεξαχθούν την Κυριακήστην Αμφίκλεια.

Ηχηρά ονόματα βρίσκονται ανάμεσά τους όπως ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος πρωταθλητής skyrunning 2014, ο Γιώργος Διαλεκτός που έχει το ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 2.16.17 από το 2012, ο Σταύρος Στεφανής με 2 νίκες στον αγώνα, ο Αλέξανδρος Φωτιάδης, ο Νίκος Κωστόπουλος, ο Γιάννης Θανασιάς, ο Ανδρέας Βογιατζής και άλλοι πολλοί σημαντικοί αθλητές, ενώ από τις γυναίκες η Ασημίνα Συλαίου με 3 νίκες στον αγώνα, η Γλυκερία Τζιατζιά κ.ά.

Οι περίπου 40 θέσεις που απομένουν στον αγώνα των 24 χλμ. θα δοθούν σε όσους έρθουν έγκαιρα να εγγραφούν στη γραμματεία του αγώνα το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί.

Το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να πάρουν μέρος στους παιδικούς αγώνες 150 παιδιά.

Εκατοντάδες εθελοντές θα βρίσκονται στην Αμφίκλεια και στο βουνό για να βοηθήσουν στη διοργάνωση του αγώνα και να δημιουργήσουν ασφαλείς και ευχάριστες συνθήκες για τους αθλητές αλλά και με τον ενθουσιασμό τους να τους «σπρώξουν» προς τον τερματισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του διοργανωτή συλλόγου στην ιστοσελίδα http://dionysosamfiklias.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
LIVE αποτελέσματα αγώνων της Κυριακής 19 Μαρτίου
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρα
Race For Autism Gr 2023
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 τρέχουμε για τον αυτισμό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο