Kastraki Trail 2021: Μεταγωνιστικό δελτίο

Δείτε την ενημέρωση της διοργάνωσης

Share
Kastraki Trail 2021

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης του Kastraki Trail 2021.

«Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/10/2021 στα Γρεβενά και στο Άλσος Θεοδωρίδη. Διοργανωτής ήταν ο ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και συνδιοργανωτές η περιφερειακή ενότητα Γρεβενών και ο Δήμος Γρεβενών. Αθλητές απ’ όλη τη χώρα παρέα με φίλους, συνοδούς, παιδιά ήρθαν στην πόλη μας να συμμετέχουν στο 1ο πρώτο kastraki Trail, μια διοργάνωση που είναι συνέχεια της προηγούμενης με την επωνυμία “Αθλητικό Απόγευμα στο Καστράκι” και είχε ως αφετηρία το 2011!

Το πανέμορφο Άλσος είχε φορέσει τη φθινοπωρινή του καταπληκτική φορεσιά για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του χαρίζοντας τους ανεπανάληπτες στιγμές! Σε όλα τα αγωνίσματα, 21χιλ.- 10,5 – 5 και 1000 μέτρα για παιδιά εξαντλήθηκε το όριο συμμετοχών των διοργανωτών ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους. Συμμετείχαν εκτός των άλλων αθλητές υψηλού επιπέδου που πρωταγωνιστούν στο χώρο δίνοντας ιδιαίτερη αίγλη στην εκδήλωση. Ο καιρός ήταν ιδανικός και ο ενθουσιασμός απ’ όλους ήταν έκδηλος με χαμόγελα ικανοποίησης και εξαιρετικές κριτικές για την όλη διαδικασία ανταμείβοντας μας και δίνοντας μας δύναμη για ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Οι εκκινήσεις δόθηκαν τμηματικά από τις 9:50 έως και τις 12:00 στον τελευταίο παιδικό αγώνα τηρώντας το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο προστασίας για τον covid19 από την αρμόδια επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Εκπρόσωποι φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως, ο Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Γρεβενών κ. Γιάτσιος Ιωάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Φωλίνας Αθανάσιος ο οποίος συμμετείχε και στα 5 χιλιόμετρα, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Μπόλης Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι κ. Τριγώνης Χρήστος και Κιάκας Ζήσης, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Φαρμάκης Γρηγόρης, το μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας ΕΟΛΣΜΑΥ και πρόεδρος του ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ κ. Παλάντζας Κωνσταντίνος που συμμετείχε επίσης στα 21 Χιλ., ο πρόεδρος του χιονοδρομικού ορειβατικού συλλόγου κ. Μέντζιος Κωνσταντίνος καθώς και εκπρόσωποι πολλών ακόμη φορέων και συλλόγων αθλητικών και μη.

Δωροεπιταγές μεγάλης αξίας δόθηκαν στους νικητές αθλητές όλων των κατηγοριών από χορηγό μας, όπως επίσης και δώρα μεγάλης αξίας κληρώθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες στα αγωνίσματα! Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι λιχουδιές με μανιταρόσουπες, ριζότο, μακαρονάδες κ.α., όπως και τα γλυκίσματα από χαλβάδες, λουκούμια, φλογέρες κ.α., και το ζεστό τσάι που πρόσφεραν οι εξαιρετικοί χορηγοί μας σε όλους!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ:

21 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΗ

1. ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΚΟΣΜΑΣ
2. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
3. ΚΑΣΙΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

21 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. ΤΖΑΛΟΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
2. ΤΖΑΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΤΖΑΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΗ

1. ΠΑΡΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
2. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
3. ΤΖΙΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
2. ΚΑΒΟΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
3. ΤΣΙΝΤΖΟΥ ΙΟΥΛΙΑ

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ

1. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΤΡΥΦΩΝ
2. ΔΕΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1. ΒΡΑΒΟΣΙΝΟΥ ΧΛΟΗ

1000 ΜΕΤΡΑ Α-Β-Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

1. ΑΡΙΔΑΣ ΒΥΡΩΝ – ΑΝΔΡΕΑΣ
2. ΛΑΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

1000 ΜΕΤΡΑ Α-Β-Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1. ΜΗΤΣΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
2. ΝΤΙΚΜΑΝ ΣΟΦΙΑ
3. ΛΕΤΤΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

1000 ΜΕΤΡΑ Δ-Ε-ΣΤ ΑΓΟΡΙΑ

1. ΚΟΙΛΑΝΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
2. ΒΡΑΒΟΣΙΝΟΣ ΙΘΑΝ
3. ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

1000 ΜΕΤΡΑ Δ-Ε-ΣΤ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1. ΧΑΝΤΑΒΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
2. ΠΑΣΧΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
3. ΤΣΟΜΠΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

1000 ΜΕΤΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

1. ΚΙΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
2. ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
3. ΜΠΑΜΠΑΡΑΜΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ

1000 ΜΕΤΡΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1. ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
2. ΣΙΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
3. ΛΕΤΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο