Η προπόνηση του Kipchoge

Δείτε την πιο πρόσφατη διαλειμματική του Eliud Kipchoge

Share
Προπόνηση με τον Eliud Kipchoge

Ο Eliud Kipchoge βρίσκεται και πάλι σε στάδιο προετοιμασίας και συνεχίζει κανονικά την προπόνηση.

Μάλιστα την περασμένη Τρίτη εκτέλεσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της NN Running Team μία δυνατή διαλειμματική προπόνηση στο υψόμετρο του Kaptagat στη χώρα του.

Εκεί βρέθηκε και ο αθλητικός δημοσιογράφος Cathal Dennehy που παρακολούθησε εκστασιασμένος το “Interval” του σπουδαίου Κενυάτη.

Μάλιστα ανέβασε και αρκετά βίντεο. Δείτε ένα από αυτά όπως τα ανέβασε στο twitter η γνωστή διεθνής ιστοσελίδα letsrun.com

Για τους πιο… περίεργους

Ο Kipchoge μαζί με το team του εκτέλεσε 8×1.600μ. στο 4:40 με 2′ διάλειμμα και στη συνέχεια 8×400μ. στο 1:03-1:04 με 30”-50” διάλειμμα.

Όπως θα δείτε και στα επόμενα tweet του Denney ο Eliud Kipchoge φάνηκε να φορά διαφορετικά παπούτσια συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους. Ίσως να δοκιμάζει κάτι νέο…

Η ΝΝ Running Team μεγαλώνει

Πρόσφατα η NN Running Team, η ομάδα της γνωστής εταιρείας που αποτελείται από κορυφαίους δρομείς, όπως φυσικά ο Eliud Kipchoge, μεγάλωσε.

Συγκεκριμένα, στο οπλοστάσιο της έβαλε και την κάτοχο του Παγκόσμιου ρεκόρ στα 10.000μ., Letesenbet Gidey.

Θυμίζουμε η 23χρονη δρομέας από την Αιθιοπία πριν μερικούς μήνες έτρεξε τα 10.000μ. σε 29:01.03, ενώ ήταν τρίτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έτρεξε Μαραθώνιο με ανανά στο κεφάλι στο Βερολίνο!
Ο δρομέας που έκανε τη διαφορά στον BMW Berlin Marathon
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο