Το IRONMAN® 70.3® Greece επιστρέφει στις 24/10

Σε λίγες μέρες αναμένεται η διεξαγωγή του μεγάλου τριαθλητικού γεγονότος στο Costa Naravarino

Share
Ironman Greece τερματισμός

Λίγες ημέρες έμειναν πριν τη διεξαγωγή του IRONMAN® 70.3® Greece που είναι έτοιμο να υποδεχτεί τριαθλητές από όλον τον κόσμο στο Costa Naravino στις 24 Οκτωβρίου. Η διοργάνωση μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε:

Ανακοίνωση διοργάνωσης IRONMAN® 70.3® Greece

Η μεγάλη τριαθλητική γιορτή IRONMAN® 70.3® Greece επιστρέφει στις 24 Οκτωβρίου 2021 στην Costa Navarino.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ανυπομονησία όλων των αθλητών να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης είναι μεγάλη και γι αυτό η διοργάνωση υπόσχεται έναν αγώνα γεμάτο συγκινήσεις, έναν αγώνα που θα γράψει ιστορία στη φιλόξενη περιοχή της Μεσσηνίας.

1.300 αθλητές, 1.9 χλμ κολύμπι, 90.1 χλμ ποδηλασίας, 21.1 χλμ τρέξιμο

Ο μεγαλύτερος μονοήμερος αγώνας τριάθλου IRONMAN® 70.3 Greece, Costa Navarino με αθλητές από 63 χώρες από όλον τον κόσμο, θα ζήσουν μία μοναδική τριαθλητική εμπειρία.

Κρατάμε τις αναμνήσεις μας ζωντανές μέσα από τις εικόνες του περασμένου αγώνα μέχρι να περάσει ο καιρός και να βρεθούμε όλοι ξανά μαζί στην Costa Navarino. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν σε αυτό το μαγευτικό φυσικό τοπίο, αλλά και το κοινό που θα παρακολουθήσει αυτήν τη μεγαλειώδη προσπάθεια θα γίνουν ένα κάτω από το ρυθμό του ξεχωριστού αυτού τριάθλου.

Ironman Greece κολύμβηση

Η ιστορία συνεχίζεται

Το 2019 ο πρόλογος του IRONMAN® 70.3 Greece, Costa Navarino γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία. 1.500 αθλητές από 61 χώρες, 800 εθελοντές που συμμετείχαν με ενθουσιασμό και περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες, τοποθέτησαν τη Μεσσηνία, την Πελοπόννησο και ολόκληρη την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη των αθλητικών διοργανώσεων. Το IRONMAN® Greece ανέβασε τον πήχη ψηλά, με υπόσχεση να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου αγώνα στην Ευρώπη. Αθλητές κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας από 19 έως 73 ετών, επισκέπτες, συνοδοί, θεατές και εθελοντές αναμένεται να βρεθούν στην περιοχή της Μεσσηνίας γύρω από την Costa Navarino, για να επικροτήσουν τη δύναμη ψυχής και το κουράγιο όλων των συμμετεχόντων που θα αποδείξουν ότι «τα πάντα είναι δυνατά» (“Anything is Possible”).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το IRONMAN® 70.3 Greece, Costa Navarino θα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ), των Δήμων Πύλου-Νέστορος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (Ε.Ο.Μ.Ο.Π.).

Ironman Greece τρέξιμο

Σχετικά με το IRONMAN®

Το IRONMAN® ξεκίνησε στο Waikiki της Χαβάης πριν από 41 χρόνια. Σήμερα, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα ιδιωτικά αθλητικά brands στον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία διοργάνωση τριάθλου παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες με περισσότερες από 200 διοργανώσεις. Διαθέτει πιστό κοινό με περισσότερους από 1.000.000 ενεργούς αθλητές και 5.500.000 θεατές σε όλον τον κόσμο. Είναι ο πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας, καθώς οι αποστάσεις που καλούνται οι αθλητές να καλύψουν στο IRONMAN® 70.3 Greece, Costa Navarino είναι 1.9 χλμ κολύμπι, 90.1 χλμ ποδηλασίας και 21.1 χλμ τρέξιμο.

Βήμα-βήμα, πεταλιά-πεταλιά, μετράμε αντίστροφα τις ημέρες ώστε να ξαναγράψουμε ιστορία #MakeHistory

Δείτε όλα τα νέα της διοργάνωσης στα:

Website: https://www.ironman.com/im703-greece
Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece
Instagram: https://www.instagram.com/ironman_greece/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο