Επιστολή του Ευάγγελου Παπαποστόλου

Ο πρώην Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής του ΑΜΑ απαντά για την απομάκρυνση του από τη θέση

Share
Ευάγγελος Παπαποστόλου

Ο πρώην Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής του ΑΜΑ, Ευάγγελος Παπαποστόλου, απαντά για την απομάκρυνση του από τη σχετική θέση. Ακολουθεί η σχετική επιστολή:

«Μετά από πολλά δημοσιεύματα, αναγκάζομαι να στείλω αυτήν την επιστολή στα ΜΜΕ για να αποκαταστήσω την πραγματικότητα αλλά και τις ευθύνες της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ απέναντι στο μεγάλο Εθνικό, Κοινωνικό, Συμμετοχικό και Αθλητικό θεσμό της χωράς μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τον Μαραθώνιο τον οποίο τόση πολλοί για πάρα πολλά χρόνια υπηρέτησαν για να τον παραδώσουν, σε ένα πράγματι δύσκολο περιβάλλον λόγω της πανδημίας, στην νέα Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, που καλείται σήμερα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να προστατέψει το γεγονός από την συρρίκνωση και την υποβάθμιση εξαιτίας των ενεργειών της.

Κατ’ αρχήν ο υπογράφων (Ευάγγελος Παπαποστόλου) δεν παραιτήθηκε από Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής του ΑΜΑ, αλλά καταγγέλθηκε η σύμβαση του μονομερώς από την κ. Πρόεδρο στις 15/09/21.

Το παράδοξο και πρωτοφανές είναι ότι η καταγγελία της Σύμβασης έγινε στις 18:25 της 15/09/21 με επίδοση μέσω δικαστικού επιμελητή στην κατοικία μου και ενώ εγώ ευρισκόμουν ακόμα σε συνάντηση με την κ. Προέδρο στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ (η οποία είχε ξεκινήσει στις 18:10), προκειμένου να διευθετήσουμε θέματα της επόμενης ημέρας του Ημιμαραθώνιος και της έναρξης της προετοιμασίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου και να τις εκφράσω τις σκέψεις μου για τον τρόπο που η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, χειρίζεται τα θέματα της εσωτερικής λειτουργίας της υπηρεσίας στο μέρος που με αφορά και αναφέρομαι στην λειτουργία και στην υποστήριξη του Γραφείου Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ.

Την παραπάνω αναφερόμενη δυσλειτουργία επανειλημμένα προφορικά και με πλήθος εγγράφων είχα εκφράσει προς την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, προς τα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπή του ΗΜΑ και ΑΜΑ, στο σύντομο διάστημα που ανέλαβα την ευθύνη του Τεχνικού και Οργανωτικού Διευθυντή (1/07/21), για πάρα πολλές αντιδεοντολογικές και άλλες ενέργειες που δεν τιμούν ούτε προάγουν τον σεβασμό στην εργασία και την αξιοπρέπειά κανενός και κυρίως διακυβεύουν την αποτελεσματικότητα της προετοιμασίας μια διεθνούς φήμης διοργάνωσης.

Στόχος της συνάντησης μου με την κ. Πρόεδρο, ήταν μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, με την ακριβή τήρησή των δεσμεύσεων των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τον υπογράφοντα, τους εξαιρετικούς συνεργάτες του και ένα πλήθος στελεχών, να μην επαναληφθούν οι δυσλειτουργίες και οι πολλές αστοχίες της Διοίκησης και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, του οποίου το αντικείμενο διοργάνωσης, πάρα την ακύρωση των παράλληλων εκδηλώσεων του και στον εναπομείναντα λίγο χρόνο, είναι πολλαπλάσιας δυσκολίας από τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Αποτέλεσμα από τους παραπάνω αντιδεοντολογικούς χειρισμούς της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ και την καταγγελία της Συμβάσης μου, ήταν να ακολουθήσουν οι παραιτήσεις των βασικών τριών στελεχών του Αγωνιστικού Τομέα του Μαραθωνίου σε ένδειξη ύστατης προσπάθειας συναγερμού!!!

Δυστυχώς από ότι μπορώ να αντιληφθώ η άγνοια του κινδύνου και η αλαζονεία των νέων συνεργατών της Διοίκησης επικράτησαν στον ΣΕΓΑΣ. Μάλιστα η κ. Πρόεδρος ανέλαβε προσωπικά τις ευθύνες για όλα τα παραπάνω και για το αποτέλεσμα της διοργάνωσης του ΑΜΑ 2021, ασκώντας και την αρμοδιότητα του Τεχνικού και Οργανωτικού Διευθυντή.

Συνοψίζοντας, διευκρινίζω και υπογραμμίζω ότι ο υπογράφων, ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, καταγγέλθηκε μονομερώς η σύμβαση του, και αντικαταστάθηκε στα καθήκοντα του από την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα.

Ευάγγελος Παπαποστόλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο