Tyros Triathlon 2021

Δείτε το μεταγωνιστικό δελτίο της διοργάνωσης

Share
Tyros Triathlon 2021 κολύμπι

Η διοργάνωση του Tyros Triathlon 2021 μας ενημερώνει για ότι έγινε το διήμερο διεξαγωγής του αγώνα και ευχαριστούν όσους συμμετείχαν ως αθλητές ή εθελοντές.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, ο Τυρός, η όμορφη πόλη της Νότιας Κυνουρίας φόρεσε τα γιορτινά της και φιλοξένησε για 10η χρονιά το Tyros triathlon 2021, το σπουδαίο multi sport event που πλέον αποτελεί θεσμό και αποτελεί σταθμό στο καλεντάρι αθλητών και επισκεπτών.

Το Tyros Triathlon 2021 που διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, έδειξε με σεβασμό πάνω από όλα στον αθλητή και με αγάπη στην αξίες του αθλητισμού τον τρόπο για την ιδανική επανεκκίνηση των αθλητικών δρώμενων μετά την κρίση της πανδημίας.

Tyros Triathlon 2021 τρέξιμο

Οι διοργανωτές μέσα από μια ποιοτική και ασφαλή διοργάνωση με κυρίαρχο το συναίσθημα του ρομαντισμού και της αγάπης για τον τόπο τους έχουν καταφέρει να φέρουν τον Τυρό Αρκαδίας σε περίοπτη θέση στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού.

Για δυο ημέρες, μια όμορφη αθλητική παρέα είχε την ευκαιρία να απολαύσει με τον ιδανικότερο καιρό, μια άρτια σχεδιασμένη διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες, χαμόγελα και επιδόσεις, τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. που αφορούν τον covid-19.

Tyros Triathlon 2021 ποδηλασία

Αγώνες για όλες τις ηλικίες

Περισσότεροι από 270 μικροί και μεγάλοι αθλητές πήραν μέρος σε όλα τα αθλήματα, μεταξύ των οποίων μια ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, κολύμβηση 500μ., 750μ., 1500μ. , Sprint Triathlon και παιδικοί swim & run αγώνες για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Εκτός από το οργανωτικό και το αθλητικό επίπεδο της διοργάνωσης ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένο, με σημαντικές προσωπικότητες να κλέβουν την παράσταση.

Tyros Triathlon 2021 βάθρο

Οι νικητές

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν ο νικητής του Tyros Triathlon 2021 για τους άνδρες και η Αναστασία Τσουρουκτζή για τις γυναίκες, ενώ πρώτοι στο Tyros Triathlon Relay αναδείχθηκαν οι RACER-X & GINIS TEAM.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του αγώνα.

Την “παράσταση” έκλεψαν οι αθλητές του “ΙΩΝΑ”, αθλητές με κινητικά προβλήματα, αλλά με τεράστια αποθέματα ενέργειας και δύναμης.

Ραντεβού το 2022

Οι διοργανωτές θέλουν ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν όλους τους εθελοντές και την τοπική κοινωνία που αγκάλιασαν θερμά το event και πλέον, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την διοργάνωση το καθιερωμένο τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου το 2022».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Φτάσε γρηγορότερα στο αύριο της δρομικής προπόνησης, με έναν Technogym Run
30 χρόνια εμπειρίας και γνώσης στο fitness ενσωματώνονται στο απόλυτο running tool
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο