Συμμετέχουμε όλοι στη μεγάλη γιορτή της Ηλείας

Αγώνες 2 χλμ. για παιδιά και ενήλικες σε Πύργο, Αμαλιάδα και Αρχαία Ολυμπία στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Μαραθωνίου Ολυμπίας.

Share

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία “Ολυμπιονίκης” Αρχαίας Ολυμπίας και Κόροιβος Αμαλιάδας, και με την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας και του Σ.Δ.Υ. Αθηνών, αλλά και πλήθους άλλων συλλόγων και σωματείων η ΑΓΕ Πύργου, ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ηλείας, η Εθελοντική Δράση Πύργου, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πύργος “Όλοι Μαζί”, ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφερειακή Ενότητας Ηλείας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ήλιδας, ο ΑΣ Υπερίωνας, ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας, ο Ορειβατικός Σύλλογος Αμαλιάδας, το Σώμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, οι Φίλοι του Ποδηλάτου, η ΜΟΤΟΛΕΑ, η Μικρή Ακαδημία, Σύλλογος Νέων Πηνείας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας,  ο Εμπορικός Σύλλογος Αρχαίας Ολυμπίας, οι τοπικές κοινότητες των χωριών Στρέφι, Περόβιου, Πλάτανου, Φλόκα, Κοσκινά, οι Ραδιοερασιτέχνες Ηλείας, η ΑΟΛΜΟ κ.α. διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαρτίου τον 1ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Ηλείας, της Ελλάδας αλλά και σε δρομείς του εξωτερικού να αγωνισθούν στη γενέθλια γη του Ολυμπιακού Πνεύματος.

Για τον λόγο αυτό, πέρα από τους τρεις βασικούς αγώνες του προγράμματος (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος και Αγώνας 12 χλμ.), θα διοργανωθούν Αγώνες 2 χλμ. για όλους με στόχο τη μαζική συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών του νομού Ηλείας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Απόσταση:
2 χλμ.
Ημερομηνία: Κυριακή 29 Μαρτίου

Αμαλιάδα
Εκκίνηση: Πλατεία Αγίου Αθανασίου
Τερματισμός: Πλατεία Αγίου Αθανασίου
Ώρα εκκίνησης: 9:30 π.μ.
Χρονικό όριο: 25 λεπτά

Πύργος
Εκκίνηση: Δημοτικό Στάδιο Πύργου
Τερματισμός: Κεντρική Πλατεία
Ώρα εκκίνησης: 9:00 π.μ.
Χρονικό όριο: 25 λεπτά

Αρχαία Ολυμπία
Εκκίνηση: Δημαρχείο
Τερματισμός: Δημαρχείο
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Χρονικό όριο: 25 λεπτά

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας.
Για παιδιά που είναι μικρότερα των 18 ετών είναι απαραίτητη η έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν υποστεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και να είναι απολύτως υγιής για να συμμετέχουν στον εν λόγω αγώνα.

Περίοδος εγγραφών
Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών ορίζεται το Σάββατο 28 Μαρτίου, τόσο για τις ατομικές όσο και για τις ομαδικές εγγραφές. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί και η καταβολή του αντίτιμου συμμετοχής. 

Ατομικές εγγραφές
Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τα απαιτούμενα πεδία με τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και να δεχθεί τους όρους συμμετοχής στον αγώνα. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταβάλλει το αντίτιμο της συμμετοχής στον αγώνα και τότε θα ολοκληρώνεται η εγγραφή του. (σημ.: τυχόν τραπεζικά έξοδα που προκύπτουν κατά την πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής βαρύνουν αποκλειστικά τον συμμετέχοντα. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα θεωρείται έγκυρη η εγγραφή).

1. Αναφέρεται ρητά ότι δεν θα πραγματοποιούνται μεταβιβάσεις εγγραφών για κανένα λόγο.
2. Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας χρησιμοποιήσει τον αριθμό κάποιου άλλου θα ακυρώνεται και δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα αποτελέσματα.

Έπαθλα – Βραβεύσεις
Θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις στους 3 πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης και μόνο στα παιδιά στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:

  1. Έως 6 ετών
  2. 7 έως και 9 ετών
  3. 10 έως και 12 ετών
  4. 13 έως και 15 ετών
  5. 16 έως και 18 ετών

Όλοι οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν την θέση τους στην γενική κατάταξη στο φύλο τους αλλά και την ηλικιακή τους κατηγορία.
Όλοι όσοι τερματίσουν θα παραλάβουν το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Η χρονομέτρηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία MyLaps.

Παροχές
Όλοι οι συμμετέχοντες του αγώνα των 2 χλμ. θα παραλάβουν τα ακόλουθα:

  • Αριθμό συμμετοχής με chip χρονομέτρησης και παραμάνες
  • Αναμνηστικό μετάλλιο
  • Υδροδοσία στον τερματισμό
  • Υγειονομική κάλυψη

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:
Έως 18 ετών: Δωρεάν
Άνω των 18 ετών: 2 €

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου από την Α.Γ.Ε.ΠΥΡΓΟΥ και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.olympiamarathon.gr

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ
.

Περισσότερες πληροφορίες στο 211 11 68240

Τρόποι πληρωμής
Η πληρωμή του αντίτιμου συμμετοχής μπορεί να γίνει με την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Δρομικό πάρτι στην Ρόδο - 2:16:08 ο Moses Kurgat Kiptoo
Μοναδικές στιγμές στο πανέμορφο νησί
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο