Ματαιώθηκε ο αγώνας δρόμου “Παναγία Μερέντα 2021”

Διαβάστε την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα

Share

Διαβάστε την ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί δρομείς και φίλοι. Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινωσουμε την αναβολή του αγώνα Παναγία Μερέντα .

‘Ολο το διάστημα της θερινής περιόδου συνεχίζαμε την προετοιμασία προκειμένου να διοργανώσουμε τον φετινό αγώνα δρόμου. Εξετάζαμε μοντέλα εφαρμογής και συμμετοχής, όλα όσα έπρεπε να γίνουν. Ήμασταν έτοιμοι να ξανανιώσουμε μαζί σας όλα αυτά τα συναισθήματα. Της προετοιμασίας, των συμμετοχών, της αναμονής, του αγώνα, της απονομής.

Όμως η Πανδημία συνεχίζεται και οι μεταλλάξεις προσβάλλουν ακόμα και νεότερες ηλικίες. Για τον λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή με σύνεση, αλλά και στενοχώρια αποφάσισε να μην γίνει φέτος ο αγώνας δρόμου. Δεν θέλαμε ο αγώνας αυτός να γίνει η αιτία τυχόν διασποράς covid 19. Για μας ο αγώνας αυτός είναι πάνω από όλα χαρά και απελευθέρωση από τα καθημερινά. Δεν θα μπορούσε να γίνει μέσα σε ένα κλίμα φόβου για την υγεία των συμμετεχόντων. Το βιώνετε και εσείς και ελπίζουμε να μας καταλάβετε.

Δεν θα αφήσουμε όμως την απογοήτευση να μας οδηγήσει μακριά απ’ το στόχο μας

Ένας αγώνας Δρόμου στον τόπο του αρχαίου Δήμου Μυρρινούντος που γίνεται κάθε φθινόπωρο τα τελευταία χρόνια προς τιμήν της Παναγίας. Τον οργανώνουμε με διάθεση και ζήλο, πάντα γύρω από τον τόπο της Παναγίας Μερέντα.

Το εκκλησάκι που οι ρίζες του φθάνουν μέχρι και τον 13ο αιώνα. Με την ευχή να περάσουν σύντομα οι ταραγμένες μέρες της πανδημίας, θα είμαστε εκεί του χρόνου έτοιμοι για να τιμήσουμε και εσάς και την Χάρη της .

Με τιμή

Η οργανωτική επιτροπή.

Βρείτε άλλους αγώνες στο καλεντάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαγωνισμός IRONMAN® 70.3 Greece
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Red Bull και κέρδισε τη συμμετοχή σου στη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς!
UA HOVR MEGA 2 CLONE
1:1 FIT FOR EVERY RUNNER
Δείτε live τα αποτελέσματα της Κυριακής 24/10
Παρακολουθήστε ζωνταντά τα αποτελέσματα των αγώνων της σημερινής ημέρας
Back to Top