Ακυρώθηκε ο 6ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Ν. Σμύρνης

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ανακοίνωσε την οριστική ακύρωσή του

Share

Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης 2021, αποφάσισε την ακύρωσή της διοργάνωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις με την πανδημία του covid 19 και τα υπάρχοντα πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.

Η Ο.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδήλωσαν το τελευταίο διάστημα οι δρομείς, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση, ακόμη και κάτω από αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες.

Θέλεις να βρεις αγώνες για να τρέξεις;


Τα νέα δεδομένα, ωστόσο, δεν επιτρέπουν να διατηρηθεί το μήνυμα των αγώνων που εδώ και 5 χρόνια όλοι μαζί, συμμετέχοντες, δρομείς, επισκέπτες, εθελοντές και εργαζόμενοι χτίσαμε.

Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης , το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός μετά τον Ημιμαραθώνιο και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, είναι μια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού και αυτό επιθυμούμε να παραμείνει με σημείο αναφοράς το κέντρο της πόλης μας την πλατεία Νέας Σμύρνης.


Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Χατζατουριάν ανακοινώνει, η διοργάνωση του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης το 2022 με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης θα γίνει κάτω από διαφορετικές – λαμπρές συνθήκες, τον Οκτώβριο του 2022.,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα δικαστήρια Mary Cain και Alberto Salazar
Η 25χρονη πλέον αθλήτρια ζητά 20 εκ. δολάρια από τον προπονητή
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Back to Top