Eliud Kipchoge: Θέλω να τρέξω υπερμαραθώνιους στο μέλλον

Δεν είναι απίθανο στο μέλλον να δούμε τον Eliud Kipchoge να αγωνίζεται στις υπεραποστάσεις

Share

O Kiphchoge και υπερμαραθωνοδρόμος;

O Eliud Kipchoge είναι ένας πραγματικός λάτρης του τρεξίματος. Και το απέδειξε με τις δηλώσεις του ότι θέλει στο μέλλον να τρέξει σε αγώνες υπεραποστάσεων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Rob Steger παραδέχθηκε ότι μόλις ολοκληρώσει ό,τι έχει στο μυαλό του με τον Μαραθώνιο, θα ήθελε να δοκιμάσει να αγωνιστεί στις υπεραποστάσεις.

“Θέλω να δω απλά πώς είναι το τρέξιμο για πάνω από 4-5 ώρες π.χ. ένα 70άρι. Θέλω πραγματικά να αισθανιώ τον πόνο του τρεξίματος για περισσότερο χρόνο”, είπε ο δις Χρυσός Ολυμπιονίκης στον Μαραθώνιο.

Για την ώρα μόνο Μαραθώνιος

Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο για την ώρα. Άλλωστε είναι ακόμα νωρίς, καθώς όπως είχε δηλώσει πρόσφατα, σκοπεύει να αγωνίζεται και τα επόμενα χρόνια στον Μαραθώνιο, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Δεν έχει κρύψει άλλωστε πως θέλει να γίνει ο πρώτος μαραθωνοδρόμος στην ιστορία με τρία χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

Ενθουσιάστηκε ο Kilian

Σε κάθε περίπτωση η κοινωνία των υπεραποστάσεων είδε θετικά αυτήν τη δήλωση, ενώ ο σπουδαίος trail runner, Kilian Jornet απάντησε με θέρμη στο tweetάρισμα της εκπομπής: ” Αυτό θα ήταν απίθανο”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο