9ος Ημιμαραθώνιος Χίου: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Share
Ημιμαραθώνιος Χίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Χίου και τους αγώνες 10 & 5 χλμ. που θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Αυγούστου στο νησί της Χίου.

Οι αγώνες διεξάγονται με όριο συμμετοχών και συγκεκριμένα ο Ημιμαραθώνιος θα έχει 200 εγγραφές, και οι Αγώνες Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος 10,5χλμ. & 5χλμ. από 200 εγγραφές ο καθένας.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το Δημαρχείο Θυμιανών και οι δρομείς αφού περάσουν μέσα από τους παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής επιστρέφουν στο ίδιο σημείο.

Με βάση τα υγειονομικά δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ δικαίωμα συμμετοχής για τον 9ο Ημιμαραθώνιο Χίου θα έχουν όσοι:
-‘Εχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους εως τις 15/08
-Έχουν πιστοποιητικό νόσησης
-Διαθέτουν αρνητικό PCR 72 ωρών
-Διαθέτουν αρνητικό rapid test 42 ωρών

H διοργάνωση θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Σάββατο 28/8 στο χώρο της παραλαβής των πακέτων συμμετοχής να υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο θα διενεργεί επιτόπου δωρεάν rapid tests για όσους το επιθυμούν.

Σε περίπτωση που παρθεί νέα απόφαση από την κυβέρνηση για συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων στους αγώνες μαζικού αθλητισμού, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί και θα μεταφερθεί στο επόμενο έτος. Όσοι επιθυμούν θα γίνει επιστροφή χρημάτων διαφορετικά θα μεταφερθεί η συμμετοχή τους την επόμενη χρονιά.

Σε περίπτωση που με νέα απόφαση η κυβέρνηση απαγορεύσει την διοργάνωση αγώνων μαζικού αθλητισμού ο Ημιμαραθώνιος Χίου δεν θα γίνει. Όσοι επιθυμούν θα γίνει επιστροφή χρημάτων διαφορετικά θα μεταφερθεί η συμμετοχή τους την επόμενη χρονιά.

Η διοργάνωση δηλώνει αισιοδοξία και ανυπομονούν να βρεθούμε όλοι μαζί στην γραμμή εκκίνησης του 9ου Ημιμαραθωνίου Χίου.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου.

Παροχές

Ο Ημιμαραθώνιος Χίου είναι ένα μεγάλο αθλητικό δρομικό γεγονός που έχει καθιερωθεί στις καρδίες όλων και έχει την υποστήριξη πολλών χορηγών.

Όσοι θα συμμετέχουν στον 9ο Ημιμαραθώνιο Χίου και αγώνες 10,5 χλμ. & 5 χλμ. θα έχουν τις παρακάτω παροχές:

  1. Οι Blue Star Ferries & Hellenic Seaways πάντα Μεγάλοι Χορηγοί στον Ημιμαραθώνιο Χίου.

Παρέχουν έκπτωση 20% σε όλες τις θέσεις εκτός καμπινών και σε οχήματα για τους συμμετέχοντες, στις μετακινήσεις από Πειραιά, Νησιά Β. Αιγαίου και Δωδεκάνησα προς Χίο με επιστροφή, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 9ου Ημιμαραθωνίου Χίου στις 29/08/21. Η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας και ισχύει για το διάστημα 22 – 31/08/21. Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση εισιτηρίων, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε έγκαιρα με το γραφείο στην Χίο, MICHALAKIS TRAVEL, τηλ. 22710 40070.

  1. South Constructions ως Μεγάλος Υποστηρικτής στον Ημιμαραθώνιο Χίου, παρέχει έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες του γραφείου μας όχι μόνο για τους δρομείς αλλά για όλους τους κατοίκους του νησιού της Χίου.  

Η έκπτωση ισχύει για το διάστημα 30/8/21 – 31/12/21 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της South Constructions μπορείτε να καλέσετε στο 2271120241. 

  1. Η AEGEAN ως Μεγάλος Υποστηρικτής, με χαρά προσφέρει δύο διπλά (συνολικά 4) εισιτήρια Οικονομικής Θέσης, μετ’ επιστροφής, για οποιαδήποτε διαδρομή του δικτύου εσωτερικού της AEGEAN και της Olympic Air, ως έπαθλο στον πρώτο νικητή της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών αντιστοίχως, στον αγώνα των 10,5 χλμ.
  2. Η COSMOS SPORT ως Χορηγός θα προσφέρει 50€ δωροεπιταγές στους πρώτους νικητές σε κάθε αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου Χίου 21,1χλμ και αγώνες 10,5 χλμ. & 5 χλμ.!

Επίσης, ισχύει η προσφορά που έχουν εξασφαλίσει οι φορείς του νησιού μας:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224883938623040&id=1152027879

Πάρε θέση εκκίνησης κάνοντας την εγγραφή σου:
http://www.chiosrunning.gr/landing-page

Τρέξε να προλάβεις!

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 22/8/2021 και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης που έχει θεσπίσει η Ελληνική κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ λόγω covid19.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
H Helen Obiri μας παρουσίασε το... μέλλον της Οn στην Βοστόνη
Δείτε το μοντέλο που φόρεσε στον Boston Marathon
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο