SNF Nostos 2021 – Είσοδος στις εκδηλώσεις

Από κοντά με ασφάλεια, προστασία και πολλή διασκέδαση σε όλες τις εκδηλώσεις

Share
Πρόγραμμα SNF Nostos 2021

Έχοντας σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία το SNF Nostos 2021 υπόσχεται πολλή διασκέδαση σε όλες τις εκδηλώσεις του που θα γίνουν φέτος από τις 25 ως τις 29 Αυγούστου. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης με όλες τις πληροφορίες:

«Αγαπητοί Φίλοι,

Όπως γνωρίζετε, προχωρούμε με τον σχεδιασμό του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) με στόχο να οργανώσουμε ένα ανοιχτό event που θα απευθύνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ενεργώντας πάντα με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συμμετεχόντων.

Θέλουμε να κρατήσουμε το πνεύμα του Φεστιβάλ ζωντανό ακόμα και στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε ελπίζοντας πως όλοι μαζί θα απολαύσουμε 5 μέρες γεμάτες μουσική, τέχνες, διασκέδαση, ιδέες και διάλογο. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει πάνω απ’ όλα να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς.

Σε ποιους επιτρέπεται η είσοδος

Γι’ αυτόν τον λόγο, ακολουθώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα αλλά και προσθέτοντας επιπλέον ασπίδες ασφαλείας, μετατρέπουμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σε έναν οριοθετημένο ασφαλή χώρο για τις μέρες διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Τις ημέρες του SNF Nostos (25 – 29 Αυγούστου, 2021) θα επιτρέπεται η είσοδος στο ΚΠΙΣΝ σε εκείνους που πληρούν οποιαδήποτε από τις παρακάτω συνθήκες:

– Έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση)
ή
– Έχουν βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)
ή
– Έχουν έγκυρο αποδεικτικό αρνητικού test PCR ή Rapid (72 και 48 ωρών αντίστοιχα)

Όπως είχαμε σημειώσει και στην τελευταία ανακοίνωσή μας, δωρεάν Rapid tests διενεργούνται σε πολλά σημεία στην Αττική. Επιπλέον, για να μπορέσουμε να διευκολύνουμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ θα προσφέρουμε τη δυνατότητα διεξαγωγής δωρεάν rapid tests στην περίμετρο του ΚΠΙΣΝ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εκδηλώσεις του SNF Nostos σε ανοιχτούς χώρους θα είναι προσβάσιμες σε όλους τους επισκέπτες που θα βρίσκονται μέσα στον ασφαλή χώρο του ΚΠΙΣΝ.

Κάποιες από τις εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους*, συμπεριλαμβανομένου του SNF Nostos Conference, βάσει των πρόσφατων υγειονομικών μέτρων, θα είναι προσβάσιμες στους πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες άνω των 18 ετών (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση), σε επισκέπτες άνω των 18 ετών που έχουν νοσήσει (τους τελευταίους 6 μήνες), αλλά και σε όλους τους επισκέπτες κάτω των 18 ετών που έχουν εισέλθει στον ασφαλή χώρο του ΚΠΙΣΝ.

SNF Nostos Run

Παράλληλα, την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, στις 25 Αυγούστου, θα γίνει η διεξαγωγή του SNF Nostos Run. Με στόχο τη διοργάνωση ενός ασφαλούς και παράλληλα  απολαυστικού αγώνα, έχουμε ορίσει ο φετινός SNF Nostos Run να υποδεχθεί έως 5.000 δρομείς (2.500 σε κάθε διαδρομή των 10k και 6k), καθώς και αθλητές των Special Olympics (1k). Διενεργώντας πάντοτε σε συμφωνία με τις αρμόδιες αρχές, η συμμετοχή στον αγώνα σε ποσοστό 75% θα είναι εφικτή σε δρομείς που κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες), ενώ για το υπόλοιπο 25% η συμμετοχή θα είναι ανοιχτή σε δρομείς που θα επιδείξουν αρνητικό PCR ή Rapid test (72 και 48 ωρών αντίστοιχα). Οι εγγραφές στον αγώνα θα ανοίξουν τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Γνωρίζουμε πως τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε ένα ασφαλές και συνάμα φιλόξενο περιβάλλον, όπου όλοι μας θα μπορούμε να βρεθούμε ξανά και να απολαύσουμε ένα SNF Nostos όπως το έχουμε αγαπήσει.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά στις 25-29 Αυγούστου και θα συνεχίσουμε να σας κρατούμε ενήμερους.

Η ομάδα του SNF Nostos

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του SNF Nostos στο https://www.snfnostos.org/

*Οι εκδηλώσεις αυτές είναι οι εξής:
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣSNF Nostos ConferenceWilliam Kentridge SibylΠροβολή του Metropolis με ζωντανή μουσική από τους The Anvil Orchestra

Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣA.I. in FictionAnnie Dorsen Hello Hi ThereBeth Corning Just HumanErgon Ensemble και Shiva FesharekiΘραύσματα, Philip Glass: Σπουδές για Πιάνο, Τεύχος Ι – Μια οπτικoακουστική ερμηνεία

Φάρος & 360° ΕΒΕSNF Nostos Κινηματογραφικές Προβολές, Humanity and A.I.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ioannina Lake Run 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο 2ης ημέρας
Τέταρτη σερί νίκη και ρεκόρ διαδρομής για τον Κώστα Σταμούλη στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Greece Race for the Cure® 2022: Συνέντευξη με τη Χριστιάνα Μήτση
«Ο αγώνας που μας αφορά όλους και όλες»
"Αγριεμένος" ο Eliud Kipchoge εν όψει Berlin Marathon
Οι δηλώσεις του μεγάλου Eliud λίγο πριν την εκκίνηση στο Βερολίνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο