Ακυρώνονται αγώνες σε Πράγα και Μπέρμιγχαμ

Ακυρώσεις και αναβολές αγώνων για το 2022

Share
Birell Prague Grand Prix Prague

Άσχημα νέα από τους αγώνες που γίνονται στην Ευρώπη καθώς μεγάλοι αγώνες αρχίζουν να ακυρώνονται.

Χωρίς μεγάλους αγώνες η Πράγα

Συγκεκριμένα οι διοργανωτές RunCzech ανακοίνωσαν την ακύρωση των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί στην πόλη της Πράγας.

Αναλυτικά ακυρώνονται οι αγώνες Sportisimo Prague Half Marathon και Birell Prague Grand Prix που είχαν προγραμματιστεί για το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου, αλλά και ο Prague Relay στις 25 Αυγούστου. Ο λόγος είναι ότι το πολύωρο κλείσιμο της πόλης για αυτές τις μέρες, αλλά και τα μέτρα που θα πρέπει να ακολουθηθούν ώστε ο αγώνας να είναι ασφαλής για όλους είναι κάτι που, σύμφωνα με τη διοργάνωση, άδικο τόσο για τους δρομείς όσο και τους κατοίκους της πόλης.

Όσοι έχουν κάνει την εγγραφή τους μπορούν να την μεταφέρουν για το 2022, ή να την μετατρέψουν σε voucher για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.allrunnersarebeautiful.com  ή να την προσφέρουν ως δωρεά στο ‘Get up and run’.

Παρόλα αυτά η RunCzech θα πραγματοποιήσει τους αγώνες Generali Česká Red Run (σε ειδική πίστα) στις 24 Ιουλίου και τον Mattoni Olomouc Half Marathon στις 14 Αυγούστου.

Αναμένεται τον Αύγουστο νεότερα για τον Volkswagen Prague Marathon.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.runczech.com/en/

Ακύρωση και για το Great Birmingham Run

Τελικά και οι διοργανωτές του Great Birmingham Run προχώρησαν στην ακύρωση της φετινής διοργάνωσης που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου. Ο αγώνας θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα στη 1η Μαΐου 2022.

Εναλλακτικά η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα στους δρομείς να συμμετέχουν στην ειδική virtual έκδοση Great Birmingham Run Solo. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντας καλούνται, ξεκινώντας από τις 16 Αυγούστου, να έχουν συμπληρώσει 25 ή παραπάνω διαδρομών ως τις 10 Οκτωβρίου, ημέρας που θα γινόταν κανονικά ο αγώνας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.greatrun.org/virtual-running/great-birmingham-run-solo/

Το ίδιο έχει συμβεί και για το Great Manchester Run (με δυνατότητα συμμετοχής στην virtual έκδοση από τις 2 ως τις 26 Σεπτεμβρίου), αλλά και στον πιο κοντινό μας Great Bristol Run (συμμετοχή από τις 26 Ιουλίου ως τις 19 Σεπτεμβρίου) αλλά και σε άλλους αγώνες της σειράς που μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Έρχεται το European Running Championships
Ελίτ και ερασιτέχνες δρομείς ενώνονται σε ένα πρωτάθλημα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο