Εκδήλωση έναρξης εγγραφών του Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

Διοργανωτές, φορείς και πρωταθλητές για το άνοιγμα των εγγραφών

Share
Η επίσημη έναρξη των εγγραφών των Ημιμαραθώνιου της Αθήνας
Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ξεκινούν την μεγάλη προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου, και την επιστροφή στην κοινωνικότητα της ζωής όλων μας, με την έναρξη των εγγραφών και την διεξαγωγή της Διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 (EUROKINISSI / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Άνοιξαν και επίσημα οι εγγραφές για το κορυφαίο γεγονός αγώνων δρόμου πόλης, τον  Ημιμαραθώνιο  της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους δρομείς να συμμετάσχουν σε έναν ιδανικό αγώνα στο κέντρο της πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα ιστορικά σημεία της πόλης.

Η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Τεχνικός και Οργανωτικός Διευθυντής Μαραθωνίου/Ημιμαραθωνίου Ευάγγελος Παπαποστόλου, οι πρωταθλητές Παναγιώτης Καραΐσκος και Γκλόρια Πριβιλέτζιο, “πάτησαν” το κουμπί για το ηλεκτρονικό άνοιγμα των εγγραφών και έδωσαν το σύνθημα της επίσημης έναρξης της 9ης διοργάνωσης σε μια λιτή και συμβολική τελετή στο Δημαρχείο της Αθήνας. 

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν η πρόεδρος τους ΣΕΓΑΣ, ο Δήμαρχος Αθηναίων και οι πρωταθλητές μας για την «επανεκίνηση» των αγώνων δρόμου σε δηλώσεις τους (δείτε παρακάτω το βίντεο) και καλούν τους δρομείς να συμμετάσχουν στη μεγάλη αθλητική γιορτή. 

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας επανέρχεται

O ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμό Πολιτισμού,Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου) ξεκινούν την μεγάλη προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου, και την επιστροφή στην κοινωνικότητα της ζωής, με την διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Έτσι οι φίλοι δρομείς θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης https://athinahalfmarathon.gr/index.php/el/registration-gr

Οι δρομείς που έχουν μεταφέρει την εγγραφή τους από τη διοργάνωση του ΗΜΑ 2020, θα λάβουν αυτόματα τη νέα επιβεβαίωση της εγγραφής τους με την σχετική πληροφόρηση. 

Ο Ημιμαραθωνος της Αθήνας αποτελούσε το μεγάλο αθλητικό γεγονός της άνοιξης αλλά η πανδημία που μαστίζει την ανθρωπότητα οδήγησε τους διοργανωτές στην ματαίωση το 2020 και την αλλαγή ημερομηνίας για το 2021. 

Στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, όπως ισχύουν σήμερα, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών, δηλαδή έως το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Πρόγραμμα αγώνων

Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, περιλαμβάνει τους παρακάτω Αγώνες Δρόμου: 

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, ο οποίος θα διεξαχθεί σε block των 500 ατόμων  στις 07.30 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11.00.

Αγώνες δρόμου 5χλμ (Αγώνας Α & Αγώνας Β). Ο Αγώνας 5χλμ Α θα διεξαχθεί στις 10.45 και ο Αγώνας 5χλμ Β στις 12.00, σε block των 500 ατόμων αντίστοιχα.

Πηγή: segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 1-2/10
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων του διημέρου
14ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος & αγώνας 5 χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
40ον ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ - Οι τερματίσαντες
Δείτε όλους όσοι τερμάτισαν στο 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο