Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2021: Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον Ημί -Συνεχίζονται για τα 5χλμ.

Τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

Χρειάστηκαν μόλις 13 ημέρες για να συμπληρωθεί ο διαθέσιμος αριθμός εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Η περίοδος εγγραφών ξεκίνησε την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 14:00.

Διαθέσιμες θέσεις υπάρχουν ακόμα για τον αγώνα των 5 χλμ. ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο σειρές.

Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 25 Αυγούστου 2021, ενώ σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα (όπως έγινε για την απόσταση του Ημιμαραθώνιου) , τότε οι εγγραφές θα κλείνουν άμεσα.

Για τους δρομείς που έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και καταβολής της συνδρομής συμμετοχής μέχρι τις 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 12.00 το μεσημέρι τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή.

Δικαίωμα εγγραφής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών, δηλαδή έως το Σάββατο πριν τον αγώνα.

Θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Με την ολοκλήρωση της επιστροφής των χρημάτων των ατομικών και ομαδικών συνδρομών του ΗΜΑ 2020, για όσους επέλεξαν να ακυρώσουν την εγγραφή τους, αποφασίστηκε η έναρξη των εγγραφών με τις διαθέσιμες θέσεις που απομένουν, μετά την μεταφορά των συμμετοχών του ΗΜΑ 2020 στη Διοργάνωση του 2021.

Είδη εγγραφών στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Οι εγγραφές μπορεί να είναι ατομικές ή ομαδικές και για καθεμία από αυτές θα ισχύουν τρία επίπεδα εγγραφής: βασικό, ενισχυμένο και πλήρες, με το ποσό να διαφοροποιείται από 15€ έως 60€ για τον Ημιμαραθώνιο και 10€ έως 35€ για τον αγώνα των 5χλμ.

Μεταφορές από την περσινή διοργάνωση

Οι δρομείς που έχουν επιτυχώς μεταφέρει την εγγραφή τους από τη διοργάνωση του ΗΜΑ 2020, θα λάβουν αυτόματα τη νέα επιβεβαίωση της εγγραφής τους με την σχετική πληροφόρηση, κατά προτεραιότητα πριν το άνοιγμα των εγγραφών.

Για να δείτε τους όρους συμμετοχής, εγγραφής και παραλαβής του αριθμού συμμετοχής πατήστε εδώ.

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.


Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021

Διαβάστε δηλώσεις απο τους πρωταγωνιστές και τους νικητές του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο του BMW Berlin Marathon
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του φετινού αγώνα
Μεγάλες επιδόσεις στις γυναίκες στο Βερολίνο - Νικήτρια η Assefa Tigist
Φοβερή κούρσα και στις γυναίκες στο Βερολίνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο