Chios Hardstone Trail: Μεταγωνιστικό δελτίο

Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης

Share
1st Chios Hardstone Trail & Chios Fun Trail

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο του Chios Hardstone Trail:

«Για πρώτη χρονιά με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και συνοδούς πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Chios Hardstone Trail και Chios Fun Trail.

Chios Hardstone Trail 23km

Την Κυριακή 4 Ιουλίου έγινε για πρώτη φορά το Chios Hardstone Trail. Μία διαδρομή μήκους 23χλμ και 1240μ. θετικής υψομετρικής. Οι καιρικές συνθήκες στην εκκίνηση του αγώνα ήταν ιδανικές.

Στον αγώνα έτρεξαν πενήντα επτά (57) αθλητές. Στην κατηγορία Ανδρών νικητές ήταν: Πρώτος ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 2:12:52, Δεύτερος ο Γιώργος Ιατρουδέλλης με χρόνο 2:15:41 και Τρίτος ο Ιωάννης Κουρκουρίκης με χρόνο 2:16:06.

Στις Γυναίκες Πρώτη ήταν η Ανθίππη Σαραντή με χρόνο 2:57:16, Δεύτερη η Melianna Anastasiadis με χρόνο 3:19:32 και Τρίτη η Μαρία Γεωργακοπούλου με χρόνο 3:21:07.

Όλοι οι αθλητές-τριες που έφτασαν στον τερματισμό ήταν χαρούμενοι που τα κατάφεραν σε ένα δύσκολο, τεχνικό και απαιτητικό αγώνα 23km.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που επισκέφτηκαν το νησί μας και ιδιαίτερα τους πρωταθλητές μας Δημήτρη Θεοδωρακάκο και Γιάννη Κουρκουρίκη που τίμησαν τον αγώνα μας.

Chios Fun Trail 5km

Επίσης, την Κυριακή 4 Ιουλίου έγινε για πρώτη φορά το Chios Fun Trail. Η διαδρομή του αγώνα μήκους 5χλμ και 227μ. θετικής υψομετρικής. Ιδανική για την εισαγωγή μικρών και μεγάλων στο ορεινό τερέν. Ήταν μια διαδρομή καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο.

Στον αγώνα πήραν εκκίνηση εβδομήντα (70) αθλητές. Στην κατηγορία Ανδρών νικητές ήταν: Πρώτος ο Σάββας Σπανούδης με χρόνο 24:54, Δεύτερος ο Στέφανος Χαβιάρας με χρόνο 25:00 και Τρίτος ο Νίκος Δροσινός με χρόνο 26:50.

Στις Γυναίκες Πρώτη ήταν η Άννα Γαλάτουλα με χρόνο 28:40, Δεύτερη η Μαρία Μονιώδη με χρόνο 28:47 και τρίτη η Ιωάννα Ζιώγα με χρόνο 29:58.

Οι αθλητές-τριες που έφτασαν στον τερματισμό το διασκέδασαν.

Κατεβάστε το πλήρες δελτίο παρακάτω:

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Puma Glyfada Flagship Store: Grand Opening
Celebrities, influencers, και εκπρόσωποι των media στο experiential opening event της PUMA
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο