4ο Olympic Day Run Greece – Early bird προσφορά

Τρέξε στο μοναδικό ολυμπιακό run της χώρας

Share
4o Olympic Day Run Greece logo

Η διοργάνωση του 4ου Olympic Day Run Greece καλεί όλους τους φίλους του τρεξίματος να συμμετάσχουν στο μοναδικό ολυμπιακό run της χώρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα.

Early bird προσφορά

Φέτος για πρώτη φορά ισχύει η διαδικασία του Early bird. Έτσι όσοι δρομείς κάνουν την εγγραφή τους έως τις 17 Ιουλίου για τις διαδρομές 10 ή 5 χλμ. θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν με προνομιακό αντίτιμο-προσφορά συμμετοχής.

Αγώνες για όλους

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ., 5χλμ. και 2χλμ. και κάθε χρόνο Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, καθώς και εκπρόσωποι των διεθνών και ελληνικών Ολυμπιακών θεσμών, ενώνονται σε αυτό το ξεχωριστό δρομικό γεγονός με κορυφαίους δρομείς και ενεργούς πολίτες του κόσμου, για να αναδείξουν την Ελλάδα ακόμη πιο ψηλά στον παγκόσμιο Ολυμπιακό και αθλητικό χάρτη.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν ως χώρο εκκίνησης από την Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου με τον αγώνα των 10χλμ. να ξεκινά πρώτος στις 18:00, τον αγώνα των 5χλμ. να ακολουθεί στις 19:30, ενώ ο αγώνας των 2χλμ. στις 21:00 θα κλείσει το πρόγραμμα στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Επίσης, έχει προγραμματιστεί και ένας Μαραθώνιος με την ονομασία Thess City Marathon για τον οποίο θα υπάρξουν σύντομα περισσότερες πληροφορίες.

Για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

Όλοι μαζί γιορτάζουμε την Ολυμπιακή Ημέρα

Η αντίστροφη μέτρηση της τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας 2021 έχει ξεκινήσει με το άνοιγμα των εγγραφών. Τον αγώνα διοργανώνουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Ολυμπιακό Μουσείο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης,ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, και το ΔΚΟ ”OLYMPiA”.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://olympicdayrun.gr/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
Oι Έλληνες στον 128ο Boston Marathon
Δείτε τις επιδόσεις τους στην Βοστόνη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο