Atromitos Race Sifnos 2021: Τελευταίες μέρες εγγραφών

Έως τις 27 Ιουνίου η δυνατότητα εγγραφής

Share
Atromitos Race Sifnos 2021

Σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου, κλείνουν οι εγγραφές για τον Atromitos Race Sifnos 2021.

Η ομάδα της διοργάνωσης Atromitos Race Sifnos, προσφέρει ένα αθλητικό και πολιτιστικό τριήμερο στο υπέροχο νησί της Σίφνου, για όσους αισθάνονται Ατρόμητοι ή θέλουν να γίνουν.
Με την αιγίδα του Δήμου Σίφνου, οι συμμετέχοντες από Παρασκευή 2 έως Κυριακή 4 Ιουλίου θα τρέξουν, θα κολυμπήσουν, θα περπατήσουν, θα παίξουν βόλεϊ, θα γευτούν νοστιμιές και θα ζήσουν τοπικά πανηγύρια και έθιμα των Κυκλάδων.

Αγωνίσματα Atromitos Race Sifnos 2021

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ OPEN WATER

Έχεις κολυμπήσει στα ανοιχτά;
4 διαφορετικά αγωνίσματα open water κολύμβησης, στο μοναδικό υδάτινο περιβάλλον της Σίφνου.. 
PICCO Open Water 1200m
MARGIE Open Water 2000m
SILVIA Open Water 3000m
Open Water 5000m Statos Vasalos

OPEN WATER 5000m Stratos Vasalos

Ο κολυμβητικός αγώνας open water 5000m, με αφετηρία την παραλία του Αποκοφτού. Φέτος, το συγκεκριμένο αγώνισμα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Στράτου Βασάλου, ενός Σιφνιού με έντονη συμμετοχή στα κοινά του νησιού, αλλά και κολυμβητή. Έλαβε μέρος σε αγώνες, εντός και εκτός Σίφνου, με σημαντικές διακρίσεις. Το ανεκπλήρωτο όνειρό του ήταν να διασχίσει το στενό της Μάγχης.

FLAT RUN 5000m

Πρόκειται για μία διαδρομή 5000 μέτρωνμε 30 μέτρα υψομετρικής διαφοράς και εξελίσσεται μέσα από τα δρομάκια, τους χωματόδρομους και τον κεντρικό δρόμο του Πλατύ Γιαλού. Η εκκίνηση από τον Πλατύ Γιαλό και τερματισμός στην αψίδα των κολυμβητικών αγώνων πάνω στην άμμο.

TRAIL RUN 12500m

Απομονωμένες παραλίες, ένας ελαιώνας με κτίσμα 300 ετών, το μοναστήρι του προφήτη Ηλία στο ψηλότερο σημείο του νησιού σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.
Τρέξε στα μονοπάτια όπου η ιστορία άφησε τα ίχνη της…

NIGHT VERTICAL TRAIL

Για πρώτη φορά, ένας νυχτερινός ορεινός αγώνας ανάβασης 3100m με 450m θετική υψομετρική και τερματισμό στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία.
Εκεί οι συντηρητές του μοναστηριού θα σε επιβραβεύσουν με τοπικά εδέσματα και κρασί.

NIGHT OPEN WATER

Μοναδικό στην κατηγορία του αφού η εκκίνηση δίνεται το βράδυ και η σήμανση της διαδρομής, φωτάκια ανά 2 μέτρα, βρίσκεται στον αμμώδη βυθό. Ακολουθεί καλλιτεχνική εκδήλωση με ζωντανή μουσική πάνω στην παραλία, παρέα με τον Στέλιο Τσουκιά προσφορά της Mythos και της G Sounds & Lights.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

BEACH VOLLEY

Για ακόμα μια χρονιά το beach volley ήρθε στον Atromitos για να δώσει στιγμές χαράς και διασκέδασης! Δηλώσετε συμμετοχή και έλα να γνωρίσουμε μαζί το ξεχωριστό αυτό άθλημα δίπλα στη θάλασσα!

KIDS FUN

Ένας μοναδικός αγώνας σε ένα συνδυασμό κολύμβησης και τρεξίματος για τους ατρόμητους μικρούς μας φίλους (κάτω των 13 ετών).

Για να δείτε το υγειονομικό πρωτόκολλο πατήστε εδώ.

Μετακίνηση

Η εταιρεία AEGEAN SPEED LINES θέλοντας να συνδράμει στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα, θα προσφέρει και εφέτος 40% έκπτωση στους συμμετέχοντες και 20% στα Ι.Χ. οχήματά τους.

Διαμονή

Η επίσημη δημοτική ιστοσελίδα διαχείρισης ενοικιαζόμενων δωματίων είναι η: 
https://www.roomsinsifnos.com/el Η χρήση της είναι πολύ απλή. Σε κάθε περίπτωση η διοργάνωση δηλώνει πρόθυμη για να σας βοηθήσουν σχετικά με την διανυκτέρευση σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εξαιρετική επίδοση από τον Σγουρό στις ΗΠΑ στα 5.000μ.
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για τον Έλληνα δρομέα
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο