1st Garmin Hybrid Race OAKA – Παράταση

Έως τις 27 Ιουνίου οι εγγραφές-συμμετοχές για τον υβριδικό αγώνα

Share
GARMIN HYBRID RACE ΟΑΚΑ

Έως τις 27 Ιουνίου παρατείνονται οι εγγραφές-συμμετοχές για το 1st Garmin Hybrid Race OAKA. Οι εγγραφές, όμως, ενδέχεται να κλείσουν νωρίτερα εάν συμπληρωθεί ο αριθμός των 500 συμμετεχόντων.

Το 1st Garmin Hybrid Race OAKA είναι ο πρώτος υβριδικός αγώνας στη χώρα μας και δίνει τη δυνατότητα και την ελευθερία στους συμμετέχοντες να τρέξουν τη συγκεκριμένη διαδρομή 5χλμ. στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι όποτε επιθυμούν.

Παραλαβή αναμνηστικών

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά της Garmin (βραχιόλι και φουλάρι). Τα παραπάνω δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν οι συμμετέχοντες από τη γραμματεία της διεύθυνσης του ΟΑΚΑ καθημερινά από τις 8:00π.μ. μέχρι και τις 3:00μ.μ.

Τι σημαίνει Hybrid Race;

Ένας υβριδικός αγώνας είναι ανάμεσα στον αγώνα που έχουμε συνηθίσει να τρέχουμε όλοι μαζί και στον virtual αγώνα που τρέχει ο καθένας όπου θέλει αρκεί να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση. Στον υβριδικό αγώνα έχουμε όλοι ένα κοινό: τη διαδρομή. Όλοι έχουμε την ίδια αφετηρία και τον ίδιο τερματισμό, απλά ο καθένας μπορεί να τρέξει τη διαδρομή όποτε επιθυμεί μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Σε ποιους απευθύνεται;

Ο πρώτος υβριδικός αγώνας της Garmin απευθύνεται σε κατόχους Garmin smartwatch με GPS. Οι συνολικές συμμετοχές είναι 500 και είναι εντελώς δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά Garmin. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους φίλους της Garmin να νιώσουν ξανά τον ενθουσιασμό και τη χαρά του αγώνα.

Γιατί στο ΟΑΚΑ;

Για τον πρώτο υβριδικό αγώνα της Garmin δεν θα μπορούσε να επιλεγεί διαφορετική τοποθεσία από τις εμβληματικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Συνδεδεμένο άρρηκτα, με όλες τις μορφές του αθλητισμού, το ΟΑΚΑ προσφέρει την ιδανική διαδρομή για τον υβριδικό αγώνα 5χλμ της Garmin. Δρομείς όλων των επιπέδων επιλέγουν το ΟΑΚΑ για την προπόνησή τους και αυτή τη φορά μετά από καιρό θα το κάνουν με μία πιο αγωνιστική διάθεση.

Δείτε περισσότερα για τον αγώνα στο https://garminhybrid5koaka.myrace.gr

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 13-14 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο