Olympus Marathon 2021: Τελευταία νέα

Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιουνίου το κλείσιμο των εγγραφών

Share
Olympus Marathon

Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιουνίου κλείνουν οι εγγραφές για τον Olympus Marathon 2021. Η διοργάνωση μας ενημερώνει για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι συμμετέχοντες σύμφωνα με τις ειδικές φετινές συνθήκες, τόσο για το κλείσιμο των εγγραφών όσο και τη συμμετοχή τους.

Τα τελευταία νέα του Olympus Marathon 2021

Οι μέρες του 17ου Olympus Marathon πλησιάζουν. Σίγουρα η φετινή διοργάνωση θα είναι διαφορετική από τις όλες προηγούμενες χρονιές. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, πάντα τηρώντας όλα τα μετρά ασφαλείας και ταυτόχρονα διευκολύνοντας τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος.

Σας ανακοινώνουμε, ότι τη βδομάδα του Olympus Marathon, από την Τέταρτη 23 Ιουνίου (το απόγευμα) έως και Κυριακή 27 Ιουνίου (νωρίς το πρωί) , στο Λιτόχωρο θα βρίσκεται η πιστοποιημένη εταιρεία First Aid Ambulance, που θα κάνει Rapid-test στους εθελοντές και στο προσωπικό της διοργάνωσης.

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για όσους αθλητές το επιθυμούν και βρίσκονται στις λίστες συμμετοχών του Olympus Marathon, Olympus Vertical, “Στην Κόψη των Αετών”, να κάνουν Rapid-test με έγγραφη έκδοση του αποτελέσματος και κόστος 10 ευρώ.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα από τη ΓΓΑ, όλοι οι αθλητές που θα πάρουν μέρος και στους τρεις αγώνες της διοργάνωσης είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Rapid-test είτε PCR test στη διάρκεια των 48 ωρών πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Κλείσιμο εγγραφών

Όλες οι εγγραφές, και για τους τρεις αγώνες της φετινής διοργάνωσης, κλείνουν οριστικά στις 14 Ιουνίου 2021, η ώρα 12:00 το μεσημέρι

Μετά το κλείσιμο των εγγραφών θα ανακοινωθεί η τελική λίστα συμμετοχών ανά αγώνα και μπλοκ της εκκίνησης. Στο 1ο και 2ο μπλοκ του 1ου αγώνα θα περιλαμβάνονται οι αθλητές οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια έχουν επίδοση κάτω των 6 ωρών στον Olympus Marathon είτε υψηλή βαθμολογία της ITRA. Οι υπόλοιπες θέσεις των μπλοκ θα βγουν με κλήρωση.

Εκκινήσεις

Υπενθυμίζεται ότι θα υπάρχουν μπλοκ των 50 αθλητών που θα παίρνουν εκκίνηση ανά 10 λεπτά. Η εκκίνηση του 1ου μπλοκ του 1ου αγώνα του Olympus Marathon θα δοθεί στις 05:30 τα ξημερώματα, το Σάββατο 26.06.2021. Ο 2ος αγώνας θα ξεκινήσει 1 ώρα μετά την εκκίνηση του τελευταίου μπλοκ του 1ου αγώνα.

Πρόγραμμα

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της διοργάνωσης, όπως και διαδικασία παραλαβής των πακέτων συμμετοχής από τη γραμματεία, διαδικασία των εκκινήσεων, τροφοδοσία των σταθμών.

Παρακαλούμε θερμά όλους εσάς που θα συμμετέχετε στους αγώνες (με όποια ιδιότητα, αθλητή ή εθελοντή) να τηρείτε αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, ώστε να ζήσουμε με ασφάλεια και χωρίς απρόοπτα την θαυμάσια εμπειρία και την πανηγυρική ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχουμε σ΄ αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός της διοργάνωσης του Olympus Marathon».

Περισσότερα νέα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.olympus-marathon.com/

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δρομείς του ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» σε Θεσσαλονίκη και Βιέννη
Οι συμμετέχοντες και οι επιδόσεις τους
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο