Συζήτηση: Ύπνος – Απόδοση στην καθημερινότητα και η σημασία της άθλησης

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου η εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Share
Συζήτηση Ύπνος | Απόδοση στην καθημερινότητα και η σημασία της άθλησης

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση «Ύπνος | Απόδοση στην καθημερινότητα και η σημασία της άθλησης» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ακολουθούν οι σχετικές πληροφορίες και πώς θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε:

«Την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021, το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, που λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει τη συζήτηση με θέμα: «Ύπνος | Απόδοση στην καθημερινότητα και η σημασία της άθλησης» στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ.

Στη συζήτηση θα αναφερθούν οι βιολογικές λειτουργίες που επιτρέπουν στον οργανισμό μας να εισέλθει στα διαφορετικά στάδια ύπνου, όπως και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις υπνικές διαταραχές. Επιπλέον, θα συζητηθεί πώς ο παρατεταμένος ύπνος κακής ποιότητας επηρεάζει τις φυσικές και νοητικές μας ικανότητες και με ποιον τρόπο μπορούμε να τον βελτιώσουμε.

Τι συμβαίνει όταν γυμναζόμαστε και γιατί η συστηματική αθλητική δραστηριότητα επιδρά θετικά στην ποιότητα του ύπνου μας;

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Πέμπτη 03/06 | 19:00-20:30

Η δυνατότητα παρακολούθησης της εκδήλωσης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί δωρεάν σε περιορισμένο αριθμό θεατών, με προκράτηση θέσης, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν την εκδήλωση διαδικτυακά σε αυτή τη σελίδα, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC και στο κανάλι του στο YouTube.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή:
– ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services ticketservices.gr/event/snfcc-sleep-lecture
– τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services) 

Οι προεγγραφές κράτησης θέσης άνοιξαν την Τρίτη 25/05 στις 10.00.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής σας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Χρήσιμες πληροφορίες:

– Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00.
– Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30 λεπτά νωρίτερα.
– Η είσοδος θα είναι δυνατή μέχρι και 10 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
– Η ηλεκτρονική κράτηση είναι απαραίτητη. Δεν θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας δελτίων εισόδου στον χώρο της εκδήλωσης.
– Όλοι οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ
– Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.

Οι εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, στην πλειονότητά τους, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2000 ήδη οι συμμετοχές στον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» - Παράταση εγγραφών λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος
Δείτε τα τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Το βίντεο του BMW Berlin Marathon
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του φετινού αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο