Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών υποδέχονται τον Γιώργο Ζαχαριάδη

Στα Γρεβενά η δράση Πορεία Μνήμης και Τιμής

Share
Ο Γιώργος Ζαχαριάδης στο Καστράκι Γρεβενών

Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών υποδέχτηκαν τον Γιώργο Ζαχαριάδη σε μία Πορεία Μνήμης και Τιμής στα Γρεβενά. Ακολουθεί η ενημέρωση του συλλόγου:

«Στην πόλη των Γρεβενών βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Μαιου 2021, ο εκ Πτολεμαΐδας δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος  Ζαχαριάδης, σε μια Πορεία Μνήμης και Τιμής σε μνημεία και ανδριάντες ηρώων της περιοχής μας. Μια πρωτοβουλία που στηρίχθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποτίοντας φόρο τιμής σε όλους εκείνους που μαρτύρησαν και θυσιάστηκαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΠΑΤΡΙΔΑΣ τους!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Γρεβενών Δημήτρης Μπόλης υποδέχθηκαν τον δρομέα στην κεντρική πλατεία όπου τον συνόδευαν από την είσοδο της πόλης τρέχοντας μαζί του ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών.

Στην συνέχεια τα μέλη του συλλόγου δρομέων, αφού τίμησαν τον ημεροδρόμο αθλητή με αναμνηστικά δώρα του συλλόγου, εναπόθεσαν από ένα τριαντάφυλλο σε κάθε μνημείο της πόλης ως ένδειξη τιμής. Η πορεία συνεχίστηκε τρέχοντας ως το κενοτάφιο του Δεσπότη Αιμιλιανού 22 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, τον τόπο όπου μαρτύρησε αυτός και οι δύο συνοδοί του ο διάκονος Δημήτριος και ο αγωγιάτης Αθανάσιος. Εκεί τελείωσε το ταξίδι του Γιώργου στα Γρεβενά, αφήνοντας του τις καλύτερες αναμνήσεις από την αποδοχή και συμπαράσταση που δέχτηκε στο εγχείρημα του.

Η πολυήμερη διαδρομή του Γ. Ζαχαριάδη θα τερματιστεί στην Κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας την Τετάρτη, 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού».

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Obiri και Lemma θριάμβευσαν στην Βοστόνη!
Καλές επιδόσεις, ωραίοι αγώνες
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο