Η Σόνια Τσεκίνη από το Run Greece Καστοριάς

Βοήθησε τη Σόνια Τσεκίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη

Η γνωστή αθλήτρια χρειάζεται τη βοήθειά μας όσο παλεύει να νικήσει την ασθένειά της

Share

Η Σόνια Τσεκίνη είναι μια απίστευτη μητέρα, σύζυγος και αθλήτρια. Δυστυχώς, αντί να ακολουθεί τα όνειρά της και να μεγαλώνει τις όμορφες κόρες της, μάχεται με μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τη Σόνια. Στην εφηβεία της, εξαναγκασμένη από οικονομικούς παράγοντες, μετανάστευσε και άρχισε να εργάζεται σε ένα εστιατόριο σε στην Καστοριά. Το πάθος της για το μαγείρεμα και η θέλησή της για επιτυχία, την έκαναν να γίνει επικεφαλής σεφ και ταυτόχρονα άρχισε να κερδίζει τους πρώτους τοπικούς αγώνες της ως δρομέας. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς και εκπαίδευσης πέτυχε τελικά το επιθυμητό επίπεδο ζωής που πάντα ήθελε, παντρεύτηκε και έφερε την πρώτη της κόρη Στέλλα σε αυτόν τον κόσμο. Κάνοντας αθλητισμό σε εθνικό επίπεδο, έφτασε κοντά στο να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο, αλλά ένας ατυχής τραυματισμός σταμάτησε το όνειρό της. Την ίδια στιγμή, ήταν ευλογημένη με μια δεύτερη κόρη που αργότερα διαγνώστηκε με αυτισμό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας η Σόνια έμεινε χωρίς δουλειά αφού το εστιατόριο που δούλευε τα τελευταία 20 χρόνια έκλεισε κατά τη διάρκεια του lockdown στην Ελλάδα. Χωρίς τη μοναδική της πηγή εισοδήματος για περισσότερο από 6 μήνες τώρα και επειδή δεν μπορεί να βρει άλλα μέσα ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Η Σόνια έχει εξαντλήσει όλες τις αποταμιεύσεις της ζωής της και το σημαντικότερο από τα χρήματα που κρατούσε για την υπέροχη κόρη της, Ελπίδα.

Όσο παλεύει και νικά την ασθένεια της, θα χρειαστεί βοήθεια για τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας της. Κάθε προσφορά μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Πηγή: sentra.com.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Rhodes Virtual Marathon
Περισσότεροι από 2000 αθλητές από 44 χώρες συμμετείχαν στην ψηφιακή έκδοση του φετινού αγώνα
Ένας ξεχωριστός Μάιος
Γεγονότα και αθλητικά event που εμπνέουν
Αιμοδοσία ομάδας «Εμείς οι δρομείς»
Την Τετάρτη 19 Μαΐου η αιμοδοσία της ομάδας
Back to Top

Holler Box