Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Βασίλη Σεβαστή

Μηνύματα Ομοσπονδίας και σύλλογων της χώρας μας

Share
Βασίλης Σεβαστής

Με μηνύματά τους δίνουν τα συλλυπητήριά τους εκπρόσωποι της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, σύλλογοι της χώρας μας και διοργανωτές αγώνων για το χαμό του Βασίλη Σεβαστή. Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:


ΕΟΛΣΜΑ-Υ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ εκφράζει την βαθυτάτη οδύνη του για την αδόκητη απώλεια του Βασίλη Σεβαστή,
Υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και εκλεκτός συνεργάτης μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του για την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου της προσώπου, στον ΣΕΓΑΣ και τον κόσμο του Στίβου.

Για το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Ο Πρόεδρος
Κων/νος Σάμιος

Ο Γενικός Γραμματέας
Παύλος Λέκκας


ΣΔΥΑ
Ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε από κοντά μας

Ο Ελληνικός Στίβος έχασε σήμερα  τον Βασίλη Σεβαστή, έναν άνθρωπο που υπήρξε μεγάλη μορφή μέσα στο χώρο του.
Ο Βασίλης Σεβαστής  έφυγε για πάντα από κοντά μας, μια αθλητική μορφή που ξεχώρισε  σε μια διαδρομή 50 χρόνων μέσα από τις διάφορες θέσεις που κατέλαβε και υπηρέτησε με συνέπεια και αγάπη προς τον Ελληνικό Αθλητισμό και τους Αθλητές.

Πρόεδρε η  αναχώρησή σου μας γέμισε θλίψη
Καλό ταξίδι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Οικογένειά σου και στην μεγάλη Οικογένεια του Ελληνικού Στίβου


O Νίκος Γούλας πρώην Πρόεδρος και η Ελένη Μπερτσάτου πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΟΣΛΜΑ – Υ  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή που έχασε την μάχη με τον κοροναϊό.

Ο εκλιπών υπήρξε μάχιμος αθλητής και για 50 χρόνια υπηρέτησε τον Ελληνικό Στίβο, από διάφορες θέσεις όπου κατέβαλε προσπάθειες για την ανάπτυξη και εξέλιξη του ελληνικού Στίβου.

Η συνεργασία μας και η συμπόρευση σε θέματα που αφορούσαν τις Ομοσπονδίες μας άφησαν το στίγμα τους στη θύμησή μας.
Οερμά συλλυπητήρια στους Οικείους του και στη μεγάλη του Οικογένεια τον ΣΕΓΑΣ.

Νίκος Γούλας                                   
Ελένη Μπερτσάτου


ΣΔΥ Πάτρας
Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον απρόσμενο χαμό του Βασίλη Σεβαστή, Γενικού Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Ο.Ε. του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου
Η Πρόεδρος Μαριέτα Παπαβασιλείου και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Σεβαστή.

Ο Βασίλης Σεβαστής καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής του, συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού και συνέδεσε το όνομα του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες. Υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης και του Μαραθωνίου της Ρόδου, συντελώντας στη διεθνή καταξίωση του αγώνα μας.

Ο Βασίλης Σεβαστής θα μείνει πάντα στην μνήμη μας αλλά και στην ιστορία,  ως ο ρομαντικός, ανιδιοτελής και ακούραστός αγωνιστής για την δόξα του αθλητισμού.

Αιωνία η μνήμη του.

Αντί για στεφάνι σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, η Ο.Ε. του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου αποφάσισε να κατατεθεί  χρηματικό ποσό προς ενίσχυση του Σωματείου ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Μεγάλο ατομικό ρεκόρ από την Δάφνη Λαβασά στα 10.000μ.!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Ελληνίδα δρομέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο