Συγχαρητήριο μήνυμα ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς»

Το μήνυμα του συλλόγου για το νέο ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Share

Διαβάστε το συγχαρητήριο μήνυμα του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς» για το νέο ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑ-Υ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» συγχαίρει το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, όπως αυτό προέκυψε κατά τις πρόσφατες διαδικτυακές εκλογικές διαδικασίες της 20ης Μαρτίου 2021.

Tόσο με τον νέο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Σάμιο, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του σώματος, ο Σύλλογός συνδέεται με φιλία και συνεργασία ετών που θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο για την απαρχή μιας νέας περιόδου, γεμάτης επιτυχίες για τον ερασιτεχνικό λαϊκό μαζικό αθλητισμό της Πιερίας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην εκπλήρωση του δύσκολου έργου που αναλαμβάνει. Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο Νικόλαο Γούλα και τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους.

Σε μία εποχή αντίξοων συνθηκών λόγω πανδημίας, οι προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν είναι περισσότερες και ακατάπαυστες. Από την πλευρά μας, δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί των κοινών προσπαθειών και θα δώσουμε την στήριξή μας, όπου και όποτε ζητηθεί.

Καλή θητεία.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Under Armour HOVR Phantom 3
Περισσότερη τεχνολογία HOVR™, περισσότερη κίνηση και σίγουρες νίκες
Ξεκίνησε το 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ - LIVE ενημέρωση
Δείτε τι γίνεται στον αγώνα
40ον ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ - Οι τερματίσαντες
Δείτε όλους όσοι τερμάτισαν στο 40ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο