Ένα e-book για τους δρομείς

Ένας οδηγός για να παραμείνεις υγιής, δυνατός και να γίνεις καλύτερος από ποτέ!

Share

Όλοι οι δρομείς έχουμε έρθει αντιμέτωποι κάποια στιγμή με έναν τραυματισμό. Από μία μικρή ενόχληση έως κάτι πιο σοβαρό που μας άφησε για καιρό εκτός προπονήσεων.

Οι απορίες κι οι ερωτήσεις που γεννιούνται κάθε φορά που αισθανόμαστε κάτι είναι πολλές. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις κι απαντήσεις στο ίντερνετ, ρωτώντας φίλους και γνωστούς, ή, σαν τελευταία λύση με επίσκεψη στους ειδικούς.

Ο Κώστας Κουλίδης, Φυσικοθεραπευτής MSc, τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα του στο RUNNER Magazine, προσπαθεί να δώσει όλες τις απαντήσεις που μας αφορούν μέσα από το νέο e-book που δημιούργησε με τίτλο “Πιο υγιής, πιο δυνατός, καλύτερος από ποτέ”!

Στις 140 και πλέον ηλεκτρονικές σελίδες του απαντά σε δρομικά ερωτήματα και δίνει κατευθύνσεις για το πώς να αποφύγουμε τους τραυματισμούς, να τρέχουμε καλύτερα και πιο αποδοτικά.

Το βιβλίο αυτό είναι σχεδιασμένο για κάθε δρομέα μεσαίων ή μεγάλων αποστάσεων, όλων των επιπέδων, που ενδιαφέρεται να μάθει πώς μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του και να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης τραυματισμών. Και όλα αυτά, βασιζόμενος πάντα στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Επιπλέον, στο τέλος του ebook θα βρείτε μερικές χρήσιμες και πρακτικές ασκήσεις για την ενδυνάμωση των δρομέων, καθώς και άλλα πρακτικά tips ώστε να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας!

Τα έξι κεφάλαια του e-book ασχολούνται με:

  • Γιατί τρέχουμε;
  • Ανακάλυψε το σώμα σου
  • Σωστή τεχνική τρεξίματος
  • Γιατί τραυματιζόμαστε;
  • Στρατηγικές αποθεραπείας
  • Τρέξε χωρίς πόνους και περιορισμούς

Το e-book αποτελείται από ένα αρχείο 143 σελίδων που θα λάβετε σε μορφή PDF και κοστίζει 8,99 €.

Βρείτε εδώ το e-book του Κώστα Κουλίδη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας Έλληνας στον Schneider Electric Marathon de Paris
Διαβάστε την εμπειρία του Έλληνα μαραθωνοδρόμου
O ΣΜΑΧ «Φειδιππίδης» στον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας
Με ρεκόρ συμμετοχών ο σύλλογος στη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο