Αλλαγή ημερομηνίας για τον Ευχίδειο Άθλο

Οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να μεταθέσουν τη φετινή διοργάνωση για τον ερχόμενο Αύγουστο

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα:

“Αγαπητοί φίλες και φίλοι, αθλητές και αθλήτριες του Ευχίδειου άθλου,

Aπομένουν 40 περίπου μέρες από την 7η Μαίου , ημέρα έναρξης του 21ου Επετειακού Ευχίδειου άθλου και των αγώνων  και εκδηλώσεων  που συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτόν:  Ευχίδειος Υπέρ-άθλος 215 χλμ.Ευχίδειος άθλος 107,5 χλμ. , Δρόμος 9 Μουσών -Ουρανία, Ευχίδεια λαμπαδηδρομία.

 Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στη χώρα μας και οι απαγορεύσεις που ισχύουν, δεν μας επιτρέπουν την πραγματοποίηση των αγώνων μας την καθορισμένη ημερομηνία 7-9 Μαίου 2021.

Ακόμη κι αν αρθούν  τα μέτρα σε 2-3 εβδομάδες, το χρονικό διάστημα που απομένει, δεν αρκεί για τις προετοιμασίες που απαιτούνται.

Όμως, όπως έχουμε εξ αρχής δηλώσει, φέτος, λόγω του επετειακού χαρακτήρα των αγώνων μας αφού συμπληρώνονται 2500 χρόνια από την ηρωική μάχη των Πλαταιών και τον άθλο του ημεροδρόμου Ευχίδα, αυτοί, δεν θα ματαιωθούν αν υπάρξει πρόβλημα , αλλά θα γίνουν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε την μετάθεση του 21ου Ευχίδειου άθλου για τις 6-8 Αυγούστου 2021!

Ελπίζουμε , ότι μέσα στο καλοκαίρι η κατάσταση με την πανδημία θα έχει εξομαλυνθεί σημαντικά, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τους αγώνες μας με ασφάλεια.

Επειδή όπως λένε, όλα για κάποιο λόγο γίνονται, ίσως έτσι θάπρεπε να γίνει, αφού η επική και πιο καθοριστική μάχη , η μάχη των Πλαταιών και φυσικά ο άθλος του Ευχίδα έγιναν μήνα Αυγουστο!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά , ιδιαίτερα όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή , για την  στήριξη, την αγάπη, τον ενθουσιασμό, την εμπιστοσύνη και την τιμή που μας δίνετε.

Το ίδιο ισχύει και από την δική μας πλευρά και γι αυτό θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν και όσο μας επιτρέπουν οι τρέχουσες συνθήκες ξεκάθαροι και τίμιοι απέναντί σας.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν για τα εξής:

1.  Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 5/7/2021 και για τους τρεις αγώνες.

Αν , τεθεί πλαφόν συμμετοχών  από την ΓΓΑ ,τότε θα τηρηθεί λίστα προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας εγγραφής , ξεχωριστή για κάθε αγώνα.

2.  Οσοι έχουν δηλώσει μέχρι τώρα συμμετοχή θα λαβουν προσωπικό mail προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να ακυρώσουν την συμμετοχή τους στην νέα ημερομηνία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε κι εσείς μαζί μας για να μας διευκολύνετε. Οσοι δεν απαντήσουν μέχρι 15/4, η συμμετοχή τους θα θεωρηθεί άκυρη.

3.  Σε όσους  έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν καταθέσει χρήματα αλλά αποφασίσουν να μην έρθουν στην νέα ημερομηνία, θα γίνει επιστροφή των χρημάτων τους.  ( θα αφαιρεθούν τα έξοδα τραπέζης όπου υπάρχουν).

4. Παρακαλούμε, όσους  εχουν  ήδη δηλώσει και  δεν έχουν πληρώσει κανένα ποσόν εως τώρα,  καθώς και αυτούς  που θα δηλώσουν συμμετοχή από εδώ και πέρα, να μην προβούν σε καμία πληρωμή μέχρι  τις 25/6 .

5.  Αν όλα πηγαίνουν καλά σε σχέση με την πανδημία, η καταβολή της οικονομικής  συμμετοχής και για τους τρεις αγώνες  θα γίνει από 25/6- 5/7.

Φυσικά, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από την ΓΓΑ.

Ενδεχομένως, να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές π.χ. στο πρόγραμμα ή αλλού προκειμένου να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Αν χρειαστεί να γίνουν, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.   Γενικά οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωνα οποιασδήποτε αλλαγής, αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Ζητούμε συγγνώμη γι αυτήν την αναστάτωση, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά, όπως όλα αυτά τα χρόνια για να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές!

Για μας, είναι πάντα σαν να είναι η πρώτη φορά! Σας περιμένουμε ανυπόμονα στο νέο μας ραντεβού, να τιμήσουμε όλοι μαζί τους ηρωικούς μας προγόνους, που έδωσαν την ζωή τους στην ένδοξη  μάχη των Πλαταιών για την ελευθερία και τα ιδανικά της πατρίδας μας.

Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους άλλους! Καλή αντάμωση!”

                         

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2022
O αγώνας επιστρέφει το διήμερο 26-27 Μαρτίου του 2022
Χαμός στο Dubai Run 2021
Περίπου 147.000 δρομείς έτρεξαν στο Dubai Run!
Πραγματοποιήθηκε ο Παλαμήδειος Άθλος 2021 - Τα αποτελέσματα
Δείτε τι έγινε στον Παλαμήδειο Άθλο 2021 – Τα αποτελέσματα
Back to Top