Μαραθώνιος για γυναίκες στην Nagoya

Οι Ιάπωνες το πήραν απόφαση και θα διοργανώσουν τον Μαραθώνιο μόνο για γυναίκες στην πόλη Ναγκόγια με 5.000 συμμετοχές!

Share

Οι Ιάπωνες λατρεύουν τον Μαραθώνιο και το αποδεικνύουν ακόμα και υπό τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε.

Ο Nagoya Women’s Marathon 2021 θα είναι ο πρώτος αγώνας με μαζική συμμετοχή που θα πραγματοποιηθεί εν μέσω πανδημίας την Κυριακή 14 Μαρτίου.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος 5.000 γυναίκες στην πόλη της Ναγκόγια κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου από τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία.

Όπως είναι λογικό, οι διοργανωτές θα τηρήσουν αυστηρότατο πρωτόκολλο και συνθήκες υγιεινής για να διαφυλάξουν συμμετέχουσες και εργαζόμενους. Στην προσπάθεια αυτή θα έχουν τη βοήθεια διάφορων θεσμών που σχετίζονται τόσο με τον αθλητισμό όσο και την υγεία.

Παράλληλα με τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί και Virtual έκδοση με χιλιάδες συμμετοχές. Άλλωστε υπό κανονικές συνθήκες θα λάμβαναν μέρος πάνω από 20.000 δρομείς, και οι διοργανωτές αντάλλαξαν τις εγγραφές τους με συμμετοχές στην εικονική έκδοση.

Ο Nagoya Women’s Marathon είναι ο μεγαλύτερος Μαραθώνιος μόνο για γυναίκες και αυτή θα είναι η 10η διοργάνωση του. Συνολικά έως τώρα έχει φιλοξενήσει σχεδόν 160.000 δρομείς, ενώ έχει την υψηλότερη αξιολόγηση (πλατινένια ετικέτα) από την Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου.

Η πόλη της Nagoya είναι η μεγαλύτερη της περιφέρειας Chubu και είναι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας. Μετρά πάνω από 2.000.000 κατοίκους και συνολικά περισσότερους από 10.000.000 στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαλές εμφανίσεις από Μαρινάκου και Σταμούλη
Δείτε τους χρόνους τους στη Λυών
Οι Έλληνες στον Μαραθώνιο της Πράγας
Δείτε τις επιδόσεις τους
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο