Οι Έλληνες στο Τορούν

Δείτε πότε αγωνίζονται οι Έλληνες δρομείς αντοχής/ημιαντοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Share

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη 4 Μαρτίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην πόλη Τορούν της Πολωνίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προκριματικούς αγώνες για σήμερα το απόγευμα και φυσικά και οι Έλληνες αθλητές μπαίνουν στη μάχη.

Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και ο Ανδρέας Δημητράκης ο οποίος στις 21:20 ώρα Ελλάδος θα λάβει μέρος στον προκριματικό των 1.500μ. με στόχο την πρόκριση στον τελικό.
Ο Έλληνας πρωταθλητής που έχει κι άλλες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκά κλειστού θα κάνει ό,τι είναι δυνατό να περάσει για πρώτη φορά στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής

Ακόμα, η Αναστασία Μαρινάκου αγωνίζεται το πρωί της Παρασκευής στις 13:22 στον προκριματικό των 1.500μ. Στόχος είναι η πρόκριση στον τελικό (βράδυ Σαββάτου) η οποία για να έρθει, θα πρέπει είτε να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις στη σειρά της, είτε να πετύχει μία από τις τρεις καλύτερες επιδόσεις συνολικά.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου αγωνίζεται το μεσημέρι της Παρασκευής 5/03 στις 14:00 στον προκριματικό των 800μ., και αυτή στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα το απόγευμα και ολοκληρώνονται την Κυριακή 7 Μαρτίου, ενώ τις επόμενες τρεις μέρες υπάρχει πρωινό και απογευματινό πρόγραμμα

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

Οι αγώνες θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ ζωντανά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 και τα κανάλια ΕΡΤ Sports στην δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
adidas Originals Fashion Show
Τα adidas Originals διοργάνωσαν το πιο αυθεντικό Street Event της χρονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο