Ασφαλή τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις τα μέλη του συλλόγου

Share

Στις καθιερωμένες ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν τα μέλη του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ». Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση του συλλόγου:

«Δεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» για την πραγματοποίηση των ετήσιων προληπτικών καρδιολογικών εξετάσεων. 

Οι καρδιολογικές εξετάσεις έγιναν στο Ιατρείο του καρδιολόγου κ. Θεόδωρου Γρηγορόπουλου στην Κατερίνη, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 έως και τη Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, συνεχίζοντας την παράδοση πολλών ετών. Αξίζει να σημειωθεί ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» κάλυψε το 50% της δαπάνης δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στα μέλη να εξεταστούν.

Ο φετινός καρδιολογικός έλεγχος αφιερώθηκε στην μνήμη του Λάζαρου Σιδηρόπουλου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλειος Ιωαννίδης, ευχαρίστησε τον γιατρό για την πολυετή συνεργασία καθώς εκτός από τις ιατρικές εξετάσεις, συνεχίζει να προσφέρει από την θέση του ιατρού σε πολλούς αγώνες του Συλλόγου. Τέλος, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας καθώς και για την μεγάλη συμμετοχή ενώ παρότρυνε να παρακολουθούν τακτικά την υγεία τους. Ευχήθηκε σύντομα να βγούμε από το αδιέξοδο της πανδημίας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το IRONMAN® 70.3® Greece επιστρέφει στις 24/10
Σε λίγες μέρες αναμένεται η διεξαγωγή του μεγάλου τριαθλητικού γεγονότος στο Costa Naravarino
Στα δικαστήρια Mary Cain και Alberto Salazar
Η 25χρονη πλέον αθλήτρια ζητά 20 εκ. δολάρια από τον προπονητή
Ο Μαραθώνιος της Μαρίας από τον easy 97,2
5 Μαραθώνιοι σε 5 ημέρες από την ραδιοφωνική παραγωγό Μαρία Κωνσταντάκη
Back to Top