Ο Θανάσης Παγουνάδης, αθλητής της Salomon Hellas, στον Transgrancanaria

Στις 27 Φεβρουαρίου η συμμετοχή του Παγουνάδη στα Κανάρια

Share

Ο αθλητής της Salomon Hellas Θανάσης Παγουνάδης θα συμμετάσχει στον Mαραθώνιο αγώνα Transgrancanaria, που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στα Κανάρια νησιά στην Ισπανία.

Ο Transgrancanaria είναι ένας από τους παλαιότερους, κλασικούς αγώνες στον κόσμο και περιλαμβάνει διαδρομές των 250K, 129K, 65K, 42K, 30K και 17K.

Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν το μαγευτικό νησί Γκραν Κανάρια σε μία επική διαδρομή που περιβάλλεται από τον ωκεανό.

Ο αγώνας είναι μέρος του Spartan Trail World championship και συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον, μιας και εκεί θα αναμετρηθούν μερικοί από τους πιο κορυφαίους δρομείς παγκοσμίως.

Το Spartan Trail World championship είναι μία νέα διοργάνωση που περιλαμβάνει 10 αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 4 ηπείρους, με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στο Transgrancanaria. Οι αγώνες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: Η πρώτη είναι το Trail Run Championship που περιλαμβάνει αγώνες έως 49K και η δεύτερη το Trail Ultra Championship με αγώνες από 50k και πάνω.

Είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Παγουνάδης θα συμμετάσχει σε αγώνα στο εξωτερικό και του ευχόμαστε να τον απολαύσει και να επιστρέψει φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

Stay tuned στη σελίδα της Salomon Hellas στο FB για περισσότερα νέα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την Κυριακή το Λονδίνο - "Όλα τα λεφτά" οι γυναίκες
Σούπερ λίστα στις γυναίκες – Επιστροφή Bekele
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο