NN Mission Marathon

Ο πιο γρήγορος δρόμος για το Τόκιο, περνά από το Αμβούργο

Share

Και όσο εμείς περιμένουμε να ξεκινήσει η αγωνιστική δραστηριότητα το Αμβούργο ετοιμάζεται για ένα ξεχωριστό αθλητικό event.
Πρόκειται για τον αγώνα ΝΝ Mission Marathon, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου, και έχει ως ξεχωριστή αποστολή να προσφέρει τη γρηγορότερη κούρσα κατόπιν ειδικού σχεδιασμού από τη διοργάνωση. Έτσι θα δώσει στους ελίτ αθλητές που θα συμμετάσχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο πιο γρήγορος δρόμος για το Τόκιο, περνά από το Αμβούργο, λοιπόν!

100 αθλητές στους δρόμους του Αμβούργου

Οι συμμετέχοντες, όπως αναφέραμε, θα είναι ελίτ αθλητές που μπορούν να λάβουν μέρος κατόπιν πρόσκλησης. Προς το παρόν «σίγουρη» θέση έχουν εξασφαλίσει οι αθλητές της NN Running Team – που ανήκει στους διοργανωτές – Björn Koreman, Marius Ionescu, Roy Hoornweg and Precious Mashele. Οι συμμετέχοντες θα αναμετρηθούν σε μία κυκλική διαδρομή 10,5χλμ. που θα περνά από το κέντρο της πόλης του Αμβούργου.

Δηλώσεις διοργανωτών

«Είναι σπουδαίο να μπορούμε να βοηθήσουμε τους ελίτ αθλητές με αυτόν τον τρόπο, ώστε να προετοιμαστούν, ίσως, για το σημαντικότερο αγώνα της ζωής τους» δήλωσε ο Remco Barbier, επικεφαλής χορηγιών για την NN Group. Και συνεχίζει αναφέροντας την ελπίδα του ότι το νέο μέλος της ομάδας Björn Koreman θα είναι ικανός για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο  Jos Hermens, διευθυντής του Global Sports Communication, συμπληρώνει: «Ακόμα και αυτή την εποχή, θέλουμε να δείξουμε ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε στους αθλητές την ευκαιρία για έναν Μαραθώνιο. Αυτή η περίπτωση είναι ιδιαίτερη λόγω της δυνατότητας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαι περήφανος που ο επίσημος χορηγός NN Group, επίσης μας υποστηρίζει και μαζί θέλουμε να εκπληρώσουμε το Ολυμπιακό όνειρο γι’ αυτούς τους αθλητές. Ελπίζω ότι θα δούμε περισσότερους αγώνες σύντομα».

Ο Frank Thaleiser, εκπροσωπώντας τον τρίτο διοργανωτή του αγώνα, που δεν είναι άλλο από τον Μαραθώνιο του Αμβούργου, αναφέρει «Με τον NN Mission Marathon Hamburg, πολλοί ελίτ αθλητές μπορούν να έχουν μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είμαστε ευχαριστημένοι που μπορεί να υποστηρίξουμε αυτό το σκοπό μαζί με την Πόλη του Αμβούργου και τον συνεργάτη μας Global Sports Communication».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bρετανός έτρεξε στον Μαραθώνιου του Λονδίνου δοκιμάζοντας 25 ποτήρια κρασί!
Ακούγεται ωραίο, αλλά μην το δοκιμάσετε…
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο