Πραγματοποιήθηκε η 1η Αιμοδοσία του ΣΔΥΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το σύλλογο στους συμμετέχοντες

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποίησαν στις 6 Φεβρουαρίου:

«Πρωινό Κυριακής 6 Φεβρουαρίου 2021 και τα γραφεία του ΣΔΥ Αθήνας μετατράπηκαν για λίγες ώρες σε μονάδα Κέντρου Αιμοδοσίας. Δεν ήταν δύσκολο, κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες πιστοί στις αρχές μας, δίνουμε αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας. το ελάχιστο και τόσο αναγκαίο  ειδικά στις ημέρες μας, δίνουμε λίγο από το αίμα μας.

Με ιδιαίτερη προσοχή ήρθαν στην προγραμματισμένη ώρα οι Δρομείς, μικρές οικογενειακές στιγμές για Όλους η συνάντησή μας,  φάνηκε πόσο μας λείπει η συνύπαρξη και οι αθλητικές μας συναντήσεις. Μάτια γελαστά έλαμπαν από τη χαρά της συνάντησης. Ο Δημήτρης, η Ευφροσύνη, ο Γιάννης, η Τζένη, η Αναστασία, ο Δημήτρης, η Ελένη, ο Χρήστος,  ο Δημήτρης, ο Ανδρέας, ο Γιώργος, ο Παύλος,  ο Δημήτρης, ο  Στέργιος, ο Γιώργος, ο Στέλιος, ο Νίκος, η Γλυκερία, ο Παντελής,  θέλουμε επίσης να αναφέρουμε τον Νίκο, την Ιωάννα, τον Ιωάννη, τον Βίκτωρα και τον Αλέξανδρο που προσήλθαν στο Ιπποκράτειο  πριν από την ημέρα της Αιμοδοσίας, επίσης  τον Βασίλη και τον Βασίλη που λόγω τραυματισμού και οι δυο δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Η υποστηρικτική ομάδα του Συλλόγου μαζί με την ομάδα του Κέντρου Αιμοδοσίας ήταν εκεί, η Ιφιγένεια, ο Νίκος, ο Κώστας, η γιατρός  η κα Φωτεινή, η Μαρία, ο Αντώνης και ο Παναγιώτης  υποδεχόντουσαν με χαμόγελο τους  Εθελοντές Αιμοδότες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας ευχαριστεί και συγχαίρει τα Μέλη του, τους Εθελοντές Αιμοδότες για το ανεκτίμητο δώρο της προσφοράς τους προς τον συμπάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Σας ευχαριστούμε, Το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η adidas Originals λανσάρει το νέο NMD
Ανακάλυψε νέα μονοπάτια με το νέο NMD_V3
New Balance Fresh Foam X More v4
Η επιλογή για τους δρομείς που θέλουν περισσότερα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο